onsdag



Halloj!
Idag har jag inte gjort så mkt nytta i världen. Skolan och sedan hem och sova framför tvn. Låter som en toppen dag! Imorgon blir det shopping med Linnea och sedan på förstegsträff, woho!

Hoppas ni haft en fin dag.
Puss sofia

fördriva tiden

Usch vad seg jag är. Har inte kommit igång med mitt pluggande eller något. Och jag ska äta snart och sen dra mig till Gustav. Mamma kom hem med en tröja och en päls krage till mig. Tack mami! Kan visa bilder sen.
Måste fördriva tiden på något annat sätt. Städa rummet kanske? Det behövs!
Elin

vill ha, vill ha, vill ha



I höst och vinter vill jag gå runt med den här snyggingen om mig. Har blivit kär i jackan som kommer från Topshop för ca 900enkronor (tror jag det var).

Idag har det då varit en riktigt skön dag men ganska lång skoldag. Fixade däremot prao idag, sista minuten och fick oväntande bra på kemin.

Under kvällen gick jag och Sofia ut och gick i över en timme, så jäkla skönt att gå ut och gå + med en toppen tjej!

Sammanfattning: Min dag har varit underbar!

Sofia

gårdagens val


jeans från Topshop, t-shirt från ginatricot, kofta monki

Sofia

PÄLSJACKA

Detta blir min ultimata höst jacka, varvad med skinnpajen. Hiss eller diss? ♥ Elin

GOODIEBAG!

Mor min kom hem idag med en fet goodiebag med smink från hennes jobb. Direkt slängde jag mig på alla godheter och rykte åt mig ett och annat. Jag sken verkligen som ett barn på julafton när jag satt där och valde ut sminket. det fick bli två läppstift, nyanser mellan rött/rosa och mörk rosa, En foundation, en flytande brun eyeliner, som jag har letat! Två läppglans, en med mycket skimmer och en med mycket färg, En ögonskugga med tre steg, bruna nyanser, och en rouge. Jag är as nöjd. Tack mamma för ditt jobb på HM, snart hoppas jag på smycken oxå!

♥ Elin

sång

Nu äntligen hurrni! En video när jag sjunger. Finns visa delar som jag gärna vill göra bättre, speciellt när jag sjunger you you you... hahah då dör jag av skratt. men ni för nöja er,:) puss
Elin

Maria Montazami's Backyard

Suktar en aning... ♥ Elin

- Elin

Hej allihoppa. Jag har varit usel på att blogga. Men jag har verkligen inte orkat, överhuvudtaget. Så jag hoppade det under helgen.
Helgen har varit jävligt seg. MYcket familj och sen mina underbara vänner. Inte mer än det.
Nu ska jag hälla upp ett glas cola ta pringels och sätta på Pretty woman. Sen blir det skola i morgon. Puss

lördag


I love you!

Dåligt bloggande. Så drar till med ett litet inlägg.
Igår kväll gick jag hem till Linnea med Elvira för att kolla idol och vi hade det riktigt mysigt. Kollade även på Eragon, som jag inte tyckte var så bra, hehe. Kom hem vid tolv och orkade inte göra så mkt så gick och la mig nästan direkt.
Idag har jag varit i Kista med Elvira för modehelg. Fick en chic tidning gratis och fyndade ett linne på monki för bara 150kr. Fikade på Waynes och sedan drog vi hem vid 4tiden. Elvira hittade världens snyggaste ring också. otroligt bra köp!
Lyckad dag helt enkelt!

Ikväll kanske jag åker iväg till Olle för att träffa en massa saknade människor, får se om jag orkar, hehe!

Puss
Sofia

Dagens

DAGENS VILL HA: en ny garderob
DAGENS KLÄDSEL: leggings, oversize tröja, skinnjacka, mössa, halsduk och converse
DAGENS FRISYR: utsläppt
DAGENS LÅT: impossible - shontelle
DAGENS PLANER: Sova hos Göra
DAGENS SAKNAD: Angelique Almeida Wallgren
DAGENS DUMMASTE: att jag inte jobbade på lektionen idag
DAGENS MISSLYCKANDE: min sminkning
DAGENS DROG: McDonalds
DAGENS KÖP: Mat!
DAGENS GODIS: Läsk?
DAGENS HUMÖR: Happy
DAGENS CITAT: Hur mycket är klockan
DAGENS ROLIGASTE:
Bussen på väg till Sopptippen. Ja, sopptippen
Elin

f*c*

Oh crap.. Måste ta tillbaka mitt prao papper innan tisdag, annars får jag inte praoa på min plats.. Bra Elin! Bra.

svar på tal

Det var en fråga om vart den svarta toppen i det HÄR inlägget kommer ifrån. Och båda kommer ifrån Bikbok men kommer inte ihåg vad dom kostade, men ett kanon pris var det iaf!

Kram Sofia

tisdag - nu är det höst


we ♥ it

Idag var min tisdag otroligt seg. Har aldrig haft en längre tisdag.
Började dagen med att försova mig en kvart men kom ändå i tid till skolan där jag stirrat på datorn fran 8.30-14.00, så efter det kollade jag nästan i kors och blev helt galen av att ha varit stilla i flera timmar.

Efter skolan gick jag hem och gjorde absolut ingenting. Pappa kom hem och fixade middag sedan gick jag ut och gick ett tag. Då fick jag riktiga höst känslor. Vinden blåste i håret, röda och gula löv fall ner från trädkronorna och det var vattenpölar lite överallt + den stora, varma, mörkgula, nästan röda solen lyste bländande i ögonen. Det var UNDERBART! Saknade bara min stora halsduk och ett par uggs sen skulle allt ha fallit på plats.


Btw, märkt att vi bytt header? Elin fixade den igår. Snyggare tycker jag!

Sofia


nighty

nu ska jag sova, för jag har inget annat för mig. Bjuder på en bild från förra julen. Under rutorna står det ett namn på en person jag verkligen ångrar att jag la ner så mycket tid på. 
Men jag älskar Elin Ånimmer mest av allt

dagens


Jeans, Ginatricot. Tröja, h&m

Sofia

AVGÅ



Äcklig äckliga Kissie. Hur jävla dum får man vara att slå ner än yngre bloggare? Du är det största skämtet i Sveriges historia. Hoppas du själv får ett par slag så du får in lite mer i din jävla hjärna.
Uppblåstbar barbie är vad du är. Fylld med silikon och botox. STICK FRÅN SVERIGE DIN JÄVLA F***A.

Paulina, hoppas du klarar dig bra. Vi alla älskar dig!


congrats....

God morgon.
Först och främst vill jag säga grattis till Alliansen som regerar yttrligare 4 år. Sen det där med SD vill jag faktiskt inte prata om.. För jag tycker det är förjävligt.
Nåväl, efter en valvaka i går som varade till halv 1 ,för min del, gick jag och la mig med världens hosta, skavande hals och snorig näsa.
Jag har inte varit bra sedan jag hade min dunder förskylning med feber. Näsan har fortfrande runnit och jag har haft halsont då och då.
sen i morse orkade jag inte gå upp, det var tugnt i hjärnan, näsan var täpt och halsen skrovlig. Så jag stannade hemma idag. Men får ändå en stor ångest, missar genomgången till våran temavecka. Sen måste jag hämta mitt prao papper jag råkade lämna in utan mammas namnteckning. Klyftigt!

Vi har städerska här nu, så det blir en himla massa flytta på dig när man är hemma. Sen kommer några som ska putsa alla glas i hela huset. Jahapp... Vart fan ska man vistas då? Det är något jag får tänka på tills klockan blir 13.

Nu ska jag inte tråka ut er med en massa strunt prat. Vi hörs!

Elin


kid cudi - up up & away


Jag har haft den här låten på repeat seriöst hela dagen. Blir bara så jäkla glad av den!

Sofia


nytt för dagen



Dom två första plaggen kommer från Monki och dom andra kommer från H&M och Bikbok.
Nöjd med dagen


Sofia


hemma!

better back then..
Nu är jag hemma. Eller har varit ett tag. Mysigt hos mormor och jag har sovit som en stock! Om gårdagen då...
Vi drog in till stan och satte oss på restaurangen Victoria vid kungsträdgården. Vi beställde in en räksallad och en hamburgare. Och det satt jätte bra i magen!
Vidare sen till operan där vi såg Rigoletto. En pjäs med 2 delar. Jag, som då inte är så himla förtjust i opera sången, utan gillar mest deras skådespeleri ger väl den här pjäsen en 3/5 möjliga.
Vidare hem, sätter mig framför tvn och slö tittar på någon tysk film.. la mig i sängen 5 minuter, slocknade direkt.
Och nu är man hemma igen. Det första min syster gör är att trycka upp sina nya kläder i mitt ansikte. Varför får hon så jävla mycket saker?! Flippar... Det är väl så när man är äldst, man fick mest uppmärksamhet under tiden man var bebis och innan alla små syskon kom. Ibland önskar man att jag var det ända barnet, eller att jag var det yngsta. Titta bara på dom yngre, jävla bortskämda skitungar (Sofia tex, hehe)!!!!

abbey lee


Älskar den här tjejen. Galet vacker!

Idag har jag hittat några godbitar när jag var ute och shoppade med mor min. Lovar att visa det senare under dagen. För nu måste jag städa mitt rum.. Puss


Sofia

lame night



Jag har ingen fantasi just nu.
Idag har jag verkligen tagit det super lugnt. Dagen började kl 12 för mig och hoppade då in i duschen. Efter det har jag kollat på film fram till middagen och då käkade jag tacos med pappsen framför en tråkig match på tvn. Sånt händer när mor är borta från huset. Inte gjort mkt ikväll och det är jag stolt över, har haft en för stressig vecka för att göra nått speciellt.

Imorgon är mitt stora måste: SHOPPING! Så det är det det blir.
Nu, sova

Puss Sofia


älskade morfar

Sitter hemma hos mormor nu. Framför mig har jag en bild på min morfar. Då insåg jag, hur mycket jag saknar honom. Han var världens bästa, den bästa människan man kan tänka sig. Även fast jag var ungefär 5 år när han dog, så har jag väldigt mycket minnen med min morfar.
Tänk hur mycket man kan sakna någon så mycket som jag inte träffat på 10 år. Jag tänker bara på hur det skulle varit om han levt. Då skulle han få träffa min lillebror och min låsas pappa.
Min morfar var rolig, trevlig och väldigt matimatisk. Inte för att jag fick utnyttja det så mycket, men jag har ju hört om det av min mamma och mormor.
Jag ser alla minnen just nu, när vi hoppade i sängen, lekte Petsson och Finus i badkaret, det var vårat fartyg.
Min älskade morfar, en människa som skulle ha varit en förebild. Som inte ville dö, som ville vara kvar här på jorden. Få åldras och dö av ålder, inte en tumör.
Jävla cancer, du tog världens bästaste människa från jordens yta.
Vi träffas i himlen, då ska jag springa och ge dig en bamse kram, hoppas bara du känner igen mig.
För jag vet att du ser mig hela tiden, du har följt min uppväxt. Jag vet att du är i mitt rum och skyddar mig. Hoppas det är du som smeker mitt hår om natten.
Jag älskar, och saknar dig. Och saknaden kommer hålla i sig, tills jag träffar dig igen. ♥


en heldag med mormor


Gustav gick hem vid 8 i morse, han skulle jobba. Jag som har blivit så känslig börjar nästan gråta när jag lägger mig i sängen och försöker sova. Men tårarna kommer på riktigt när jag får ett sms av han. Gud va känslig jag är!

I går kväll var mysig. Älsklingen kom vid 22 och vi gjorde absolut ingenting. Ingenting kan vara absolut det bästa att göra, om man är med den rätta att göra ingenting med.

Och idag ska jag och mormor ha en hel dag! Vi ska in till stan, äta gott och sen avslutas kvällen med en opera. Det var min födelsedagspresent så man ska bara buga och bocka. Även fast opera är liiiiiiiiiite för långtråkigt, men jag klagar inte.

Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig, sen kommer mormor och hämtar mig vid 13. Ni får ha en bra dag!
Kanske bloggar från mormors place. Puss!

♥ Elin

remember me



Har nyss kollat på remember me och fällt en massa tårar. Galet bra film! Så till alla er som inte sett den: SE DEN FÖR F*N!!!!
Jag är galet kär i filmen och Robert Pattinson, shit asså...

Sofia

juste, visste ni att jag färgat håret?

Vad tycker ni?

romantiskt? Ja tack!

Hej!
Nu är jag ny duschad, rummet är ny städat och jag har riggat upp ljus i rummet, akustisk musik och lugnande dofter . 
Gissa vem jag väntar på? Jo, Gustav. Bestämt mig för en romantisk kväll med tända ljus, hoho. Nej men ljus gör mig alltid väldigt avslappnad.
Sitter fortfarande spritt språngande naken med bara morgonrock, måste göra något åt det... Äckligt!
Oj måste sätta fart, kanske bloggar med grabben senare, gäst inlägg på G kanske? :D
Elin

chemical brothers


2 snygga toppar jag ska köpa innan Gran Canaria

Hallå!
En regnig men ändå solig torsdag idag. Varit i skolan till nästan 4 och sedan stod jag utanför ica med Elin i spöregnet och gjorde... ingenting!
Gick hem och lagade middag, blev faktiskt rätt gott (världens sämsta på att laga mat). Gjort min sista läxa för veckan och nu återstår bara fredag och sedan HELG!

Puss på er

Sofia

9 an är sjuk..

Plugg, plugg och mer plugg... Det tar verkligen aldrig slut! Nu sitter jag och försöker kämpa med So:n. Vi har ett till prov... I morgon. Åt helvete med det, för det första så har jag helt glömt att ta med mig hem några läxor. Det är att läsa och det finns inte på världskartan attt jag sätter mig och läser istället för att plugga till ett prov.

Slut snackat. Som sofia skrev så var morgonens första lektion ett rent helvete. Massor av regn, och ett rättså jobbigt 2,5 km spår att knatta sig igenom. Slutade med att jag och Jennifer kom sist, och vi fick ingen tid. Då hade vår idrottslärare stuckit. Så, inget resultat i kondition, that's to bad.
Alla tjejer var väldigt irriterande. Mascara ända nere vid hakan, lockit hår och blöta kläder. Så vi var väl inte dom roligaste att hanskas med dagen till äran!

Idag blev det som sagt inget träffa Julia, synd.. Vill träffa den tjejen, vi har en del att ta igen. Mycket snack!
I stället åkte jag upp till min prao plats och fixade med papper och frågade lite med kläder lunch osv. Fick mycket information, är verkligen taggad. ICA HÄR KOMMER JAG! 
 
Vi hörs i kväll, NU MÅSTE JAG PLUGGA!



♥ Elin




regnig onsdag


We ♥ it. Älskar bilden

Hejsan!
Sitter framför tvn och kollar på Scrubs samtidigt som jag gör några läxor som ska vara klara tills imorgon.
Idag började min dag, rent ut sagt förjävligt. Vi skulle springa spåret, 2½, i spöregn. Det verkligen ÖSTE ner på oss men det hindrade inte vår idrottslärare. Slutade med att vattent bokstavligt talat rann i ansiktet och mascaran låg under ögonen. Usch! Annars gick dagen rätt bra, nu är det bara torsdag och fredag kvar. Sen HELG!


Sofia


WE AL LOVE JUSTIN BIEBER

Hej! En väldigt seg men ändå skön dag. Sjöng även i dag! Det jag har saknat under sommarlovet, att gå och sjunga. Det är väldigt avkopplande!
Jag hade prov idag, himla jobbigt. Men jag svarade på en del frågor, så hoppas på ett G, eller ett svag VG :)
I morgon hoppas jag på att träffa Julia, och måste upp till min prao plats för att dom ska skriva på lite papper som jag ska lämna in i skolan.
Snart är det dags för idol, sen ska jag göra mig orning för natten. vi hörs kanske i kväll eller i morgon
Elin

smile



Jäklar vad jag har blivit skoltrött. Har så jäkla fullt upp i veckan. Leta prao, två prov, matte diagnos, 1000läxor, läsa 3 böcker, konditionstest och hinna med alla vänner. Shit vad jobbigt det blir! Men bara den här veckan sen har vi temavecka så då ska det nog bli lite lugnare.

Imorgon ska jag dra in till stan med Sofia och Josefine och leta prao och fika. Måste också köpa en t-shirt på monki jag tittat ut.


Sofia

nu går det överstyr

 
hoppas att ni förstår hur uttråkad jag är..........

PLÖÖÖGG

Nu har jag pluggat sen klockan 16.00, om en halvtimme är klockan 19.00. Tror ni jag har fått in något i hjärnan under den tiden? Jag har verkligen suttit på samma stol i 3 timmar och börjar ana träsmaken i munnen.
Jag kan ifs all text snart utantill, så mycket har jag suttit och tuggat egenom mina anteckningar. Läst sidorna i boken 1 gång, senare blir det väl att jobba med arbetsbladen. Men nu har jag gjort mig värd en liten paus.

Middagen är på fullfräs så jag har en anledning att bryta snart! Halv åtta hos mig och Biggest Loser får inte heller missas.
Skolan idag var en aning seg i början, alltid i början. Dom långa lektionerna är alltid i början och då sitter jag och halv sover i stolen med böckerna framför mig och fattar inget. Jobbigaste är att jag har matte på morgonen, då kan inte min hjärna tänka. Och jag som inte har världens bästa kunskaper i det ämnet....

När jag hade slutat kom Gustav och hälsade på, så han fick gå runt och hälsa på några av hans gamla lärare. Vet inte om han tyckte det var så kul. Väntade med honom på busshållsplatsen och vi skildes åt.. usch va hemskt det låter!!!

Oj, kom precis på att jag ska läsa 48 sidor i en svenska bok... FUCK FUCK FUCK...

Hej då, nu ska jag äta...! Ciao

Elin

snabb video - nu off to soffan



snack om retuschering

Tänkte visa er ett helt okej exempel på retuschering. Om jag bara skulle lägga upp den här bilden och inte säga att den var full av retuchering så skulle ni väl tro att den var helt äkta. 
Ja, det är jag på bilden, och jag har gjort bilden mörkare! Men jag har retuscherat min hy väldigt mycket på denna bild. På vänster sida har jag 2 leverfläckar som jag tagit bort helt och hållet på den här bilden. Eller, för att vara helt korrekt, har jag tagit bort alla minna leverfläckar på den här bilden. + små finnar och annat smaskigt.
Så jag vill bara berätta att det finns otroliga program som gör allt möjligt, sitt inte och sudda som kissie pissie gjorde förr. Tack och lov har bruden skaffat ett bättre fotoprogram!
Därför rekomenderar jag till er ;
Adobe Photoshop - Jag använder CS2
Picasa - Klicka er in på loggan "retuschera", sen är det bara att pröva er fram

SJÄLVKLART finns det andra retuscherings program - men jag föredrar dessa!
puss / ♥ Elin

hoffmaestro & chraa

Kan inte fatta att det var 4000pers som inte ens kom in på Grönalund igår för det var för fullt! Det var verkligen helt galet och själv stod jag och mina vänner och hängde över gallret. Bara en meter från Sveriges bästa liveband. Hur sjukt är inte det? Jäklar vilket drag det var. Vaknade upp imorse utan röst men det är det helt klart värt


Om ni klickar på 3:20 så ser ni hur fullt det var och vilken tur vi hade som stod så nära!

Sofia

cry baby

Det skönaste med att duscha... Är att man inte ser vad som är tårar och vad som är vatten..



konfa + hoffmaestro



Haft en underbar konfa träff med alla bästa konfirmander och ledare. Trött som satan efter det.
Imorgon blir det Hoffmaestro! Taggad till 1000.

Yes, kortfattat om min dag och morgon dag. Nu, SOVA!


Sofia

school

Nu bär det av till skolan. Ska bara avsluta mitt glas med oboy! Efter skolan blir det hård plugg och senare frammåt kvällen återträff med underbara konfan!! Vi hörs :D
drogad bild hahahahhha
Elin

hej vi är g33kz



Sofia: Hej, jag är sjuk. Kan inte andas och klagar på allt. Inte sant Elin?

Elin: Tja allihoppa. Sitter här inkletad med victoria secret läppglans och klagar inte lika mycket som sofia...!! Sofia har fått vara min älskling idag eftersom gustav är bortrest. Tack för underbara 5 månders Sofia!!


Vi älskar er UNDERBAR UPPBLÅSTBARA läsare! :)


tisdag



Vilken seg dag. Jag har ont överallt och jag har en otoligt stor lust att bara gå och lägga mig och vakna på lördag morgon. Varit hängig hela dagen och irriterad.
Nu ska jag kolla på Idol och sedan måste jag fixa en grej till skolan..
Peace out.
Sofia


FUUUL

HAHAHAHHA JAG DÖR, Ser ni brunetten på höger sida.. FY FAN ASSÅ. Mega bevis på hur ful jag var som mindre...!

yes or no?

Usch, den här jobbiga ångesten får jag alltid framåt vintern. Varför är jag så besatt av min hårfärg? Sjukt!
På första bilden ser ni en väldigt ny tagen bild, och mitt hår har blivit väldigt solblekt under sommaren. MEN. Min utväxt är gräslig. Jag hatar verkligen min riktiga hårfärg. Grå/svart/brun nyans. As fult! 
Sen det mörkbruna, i LOVE it. Ser mycket äldre ut och trivs i det jätte bra. Men jag är fortfarande osäker. HJÄLP MIG?!

Uppdate; Sitter just nu och lyssnar på disney musik. Sen ska jag hem till Gustav, hoppas på att jag får titta på idol där, efter som att i mitt hus kommer fotbollen rulla på högsta volym. Så jag får sticka någon annan stans. Sen så ska vi träffas lite mer än vanligt, för han åker i väg i morgon på klassresa. Fan, jag får vara själv på våran 5 månaders dag, men det funkar :) Nu ska jag äta, vi hörs!

♥ Elin

I STILL LOVE YOU

I morgon är det 5 månader... Och du betyder fortfarande lika mycket som innan ♥

försvann med allt annat?

Hemma idag, olika anledningar varför. Missar en del i skolan idag, både a-tid och viktiga lekitoner. Men jag får väl ta igen det i morgon eller något annat liknade.
Men jag ska inte sitta hemma och slicka på minna sår bara för det. Ska träffa Gustav efter han slutat skolan, så han får höra av sig då!
Måste bara till lägga att jag verkligen inte har någon speciell blogg lust. Har absolut inget att skriva om , inga bilder eller något intressant att berätta.
Känner just nu att jag bloggar för någon annans skull än mig själv. Jag älskar att blogga, vad är grejen?!

Nej nu ska jag äta något, är svin trött förövrigt..

Elin

dagens


Detta slängde jag på mig imorse.

Jeans kommer från ginatricot, tröja från h&m.


Sofia

<3


Jag och världens bästa Gunnar

Hej alla goa läsare!
Idag har det varit en väldigt lugn dag. Skola 9.40 - 14.40 efter det plugg och så råkade jag somna till framför tvn en stund. Nu måste jag träna, duscha och sen sova en massa timmar så jag är utvilad tills imorgon. Inte för att det händer något speciellt imorgon men skönt att få några extra timmars sömn.

Hur mår ni idag?

Love Sofia

Linköping..! Check

Hej på er! Jag är väldigt känslosam i detta läge, kollar på en jävligt romantisk film. Och tårarna bara sprutar ut mig. Men det var bara lite allmän information ;)
Pappa kom och hämta mig och syster runt 1 och vi begav oss till Linköping. Anledningen till att vi är här är för att pappa gör om hela jävla huset Så vi har absolut ingen plats att vara på
Sen passade vi på att åka och hälsa på min lådsasmamma som jobbar här över helgen. Så det är skit trevligt.
Vi har ätit gott och haft det jätte mysigt!
Och i morgon blir det en grym hotellfrukost och gymmet med pappa, här ska vi bränna kalorier!
Sen i morgon framåt kvällen åker vi hem till Täby igen.

Just nu ligger jag som sagt i sängen och är skit rastlös, även fast jag tittar på film.
Men jag är fullt beroende att göra något just nu. D A M P...!
Klä på sig en snygg blåsa, på med klackar, ut med mina vänner och FESTA.. Asså ååååå. Vill inte ligga här.
Går nog ner till norrmännen... Fast nää

♥ Elin

Vision One


I <3 elins fot

Tjenatjena! Något seg med ett inlägg denna vecka men har haft fullt upp med skolan och vännerna och mer plugg blir det tyvärr i helgen...

Igår träffade jag Lollo och Elin en stund under kvällen. Mycket att ta igen med lollo och det var skönt att bara ta en promenad och snacka fakta.

Just nu käkar jag lunch och är barnvakt till världens bästa Gunnar!
Puss och kram, Sofia


en liten tjuvlysning...

Ett litet smak prov på en video jag tänkt lägga upp när jag sjunger. Ett tips...! HÖJ!
Elin

tidsfördrift???

Småfakta...
Smeknamn: Elin och Söder, kanske något annat, men inte något jag kommer på direkt.
Längd: 165 cm.. Typ...?
Piercingar: Öronen, naveln
Tatueringar: Vill ha..!
Skostorlek: 37
Hårfärg: Brunett så hetttt!
Fräknar: Inga! konstigt det där, min mamma är fräkning satan.
Motto: keep calm, and carry on
Önskar du att du bodde någon annanstans?: Ja! Kan hända några förändringar i framtiden :)
Tycker du att du är attraktiv? Don't ask me. Vågar inte svara på det!
Dricker du? Vatten? Ja
Röker du? Nej.
Vad är du rädd för? Spindlar och gå hem själv på kvällarna
Gillar du berg- och dalbanor? Självklart, men gör inte?

Senaste...

Filmen du hyrde? Oj... Farsan med Gustav. Fast, det var inte jag som hyrde?
Personen du skrev till?: Mamma
Låten du hörde: Ack, sundbyberg - Oskar Linnros
Personen du kysste? Min älskling
Filmen du laddade ner? Oj, länge sen. Typ fredag den 13
Personen du ringde? Ånimmer
Personen som ringde dig? Pappa
TV-program du såg? Time out, igår kväll
Person du tänkte på? Gustav..
Personen du skrattade åt: Sofia
Personen du myste med: Älsklingen 
Personen du fick brev av? Oj, haha. minns inte!
Personen du fick sms av? Pojkvän
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Äm, för skit länge sen? Mamma och pappa är skilda 
Saken du köpte? skräpmat i caféterian i skolan..

Favorit...
Låt: Bruno Mars- Just the way you are, lyssnade på den första gången idag. Den är bäst!!
Sak att göra: Sjunga
Sport: Fotboll konstigt nog
Dryck: Cola och vatten
Kläder: En fin klänning, jeans jacka och ett par snygga klackar
Film: The last song, 17 again och alla filmer med Sandra Bullock.
Syssla: Umgås med mina vänner och pojkvän
TVserie: The hills, SATC

Har du någonsin...

Gråtit över en kille? Ja. Gud ja
Gråtit över en tjej? En tjej? Som kompis? Ja
Ljugit för någon? Japp
Varit i slagsmål? Nej.
Blivit arresterad? Nej
Träffat någon från internet IRL? Men det är klart?

Antal...

Gånger du varit kär? Flera gånger har jag trott jag varit kär, men är kär på riktigt nu
Gånger ditt hjärta brustit? Ett få tal gånger. 
Hjärtan brustet på grund av dig? Vet inte, men det här hänt
Personer du legat med? För privat för att visas
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Namnet Elin, en hel del på sistonde

Är du...
Bra på att laga mat? Ja, faktiskt. Förvånande ;)
Duktig i skolan? Nej det är jag inte..
Bra på att ljuga? Haha, beror på i vilka sammanhang
Bra i sängen? AAAS GRYM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
En självsäker person? Nopp!
Bra på att sjunga? Ja hyvsat
Intresserad av fotboll? Aaa :)
Lyckligt kär just nu? Ja!!!!!!!
Singel eller upptagen? Upptagen
Rolig att umgås med? Olika. ibland inte, ibland är jag
En trevlig människa? Ja, tycker jag.
Sexuellt aktiv? Fan va brutala frågor...
Mogen som person? Mogen för min ålder
Ledsen över något just nu? Inte just nu
Nöjd med ditt utseende? Bättre en förut. Tack konfirmationen <3

just kiss and make up


bilder från min födelsedag.. pajas
OJ, hade helt glömt att jag var ägare till en blogg. Men nu kom jag på det! Kom hem för ett tag sen efter att ha varit på ett läkarbesök. Snälla Sofia K följde med mig.
Under dom dagarna som har gått har jag vart i skolan. Förutom i måndags, efter skolan drog jag och Sofia iväg för att träffa våra vänner för en middag. Det var jätte mysigt och skönt att slappna av med mina underbara kompisar!
Sen har det varit mycket plugg.
Igår kom Gustav hem till mig runt 12 och sov kvar. Den lyckosten hade nämnligen studiedag i dag så vi passade på att träffas. Även fast han blev uppdragen vid halv åtta - åtta av lilla mig :)

Just nu är mormor här och passar min lillebror, middag blir väl om ett tag!

Vi hörs! Kyss

Elin


RSS 2.0