taggarå

Vi är hemma hos Vickan nu och ikväll ska det spåras. Sup och svälj, trevlig helg.. OCh så va det inte helg. HOHOHO
Love

Kul att jag inte orkat byta om från bikini...

img_1500 (MMS)

Kul att jag inte orkat byta om från bikini.. Kommer säkert få urinvägsinfektion bara för det... Klut! I morgon ska jag jobba igen. 07.00-16.00 sen ska jag hem till Vickan och sen ska jag hångla med gustav!!' Åå vad jag saknar honom <3333


etturvalbilder

|alexpettyfer&diannaagron,agnesalmvärn,weheartit,sofia&elin,spell&thegypsycolletive/typ|
sofia

one day

Leeegeet?
Själv har jag haft det nice i Kina. Vart på bröllop, varit sjuk, kollat runt på gatorna&kineserna, käkat konstig mat med pinnar, varit uppe i den högsta skyskrapan, umgåtts med min broder och mycket mer har hänt i Kina.
Fick med mig ett antal saker därifrån, bl.a världens finaste gosedjur, AGRY BIRD! Är sjukt nöjd
tog bilden från World Financial Center när jag var där uppe

SOFIA

save the world

Idag har jag : Sovit jävligt länge, blivit attackerad av en skalbagge, deppat över att Gustav är på Gotland, fick kokande vatten över handen, kollat på världens bästa film, ätit blåbärspaj och deppat över att jag börjar 07.00 i morgon.

Japp jag sitter fortfarande i trosor och tröja och undrar vad jag ska göra. Jag springer till toaletten var 5:te minut för att spola min hand, det dunkar och svider, och på det sättet känns det så jävla ondödigt att träffa folk om jag ändå ska springa hundra ggr till toaletten.
Jag vill bara ha min man här. Vart fan är han.....!??? dör snart.

Jaja, i kväll blir det läggdags tidigt. Upp och jobba!!


♥ Elin


en ängel utan vingar

Läskigt när man vet hur man vill hur sin framtid ska se ut. Och den är med dig, tills mitt sista hjärtslag.
Du är så underbar min fina Gustav. Vad skulle jag göra utan dig?
JAG ÄLSKAR DIG ♥

Hemmaaaaaa! Ser ut som världens drägg.. Sk...

img_1441 (MMS)

Hemmaaaaaa! Ser ut som världens drägg.. Ska hoppa in i duschen nu.  Och ja.. Jag har fått en vän på kinden!!!!! Problem?!?!?!


vårfest

Balen. Herregud. Hetsen som uppstog redan ett år innan, hur taggad man var och hur fin man skulle va.
När man taggar och taggar och tror på att man kommer vara fin så blir man typ tvärt om. Allt va fel.
Sminket blev fel, håret blev fel, klänningen va fel. Allt va fel.
Jag ångrar mig i efterhand att jag valde den klänningen, att jag inte sminkade mig hemma och inte fick någon hjälp med mitt hår.
Usch. Men man ska inte gråta över spilld mjölk. Gjort är gjort. Man kan inte alltid lyckas.
Däremot va min bästavän balensdrottning, mitt gäng jag åkte dit med va det vackraste jag sätt. Alla va så fina. Jag är så himla stolt.








♥ Elin


rainy day


Hej på er! Hur mår ni?
Själv mår jag väl sådär, det här dystra vädret som har varit sedan jag hade  skolavslutning har gjort mig seg. Men bortsätt från det så är allt bra.
Igår åkte jag hem till pappa, det kom över gäster och det var allmänt bra. Vi gick ner till bryggan, slog på stort med champange (till vuxna), chips, vattenmelon och glada humör.
Där satt vi ett tag tills det var dags att börja grilla där hemma och äta allt gott pappa hade fixat.
Jag satt ute tills klockan blev 12 någongång och gick sedan in och tog bort sminket och satte på "dumma mig" på tv:n.
Såg klart hela och små smsade med Gurriiis under tiden.
And today, är jag jag seg. Ska åka hem när som helst, måste bara få tag på mamma. Sen ska jag hem och chilla och vidare till Gustav för middag.

Sofia är ju som sagt i Kina, det är därför lite svårt för henne att blogga. Men jag ska försöka att fortsätta att blogga åt er! Besöksantalet ligger ju fortfarande över 100 sträcket. Åå ni gör oss så glada <3

♥ Elin

Sommarlov.

Jag kommer visa er bilder på mig får balen. Men nu ska jag fokusera på att jag gått ut nian, med betyg jag är så himla nöjd över. Ska leva livet denna veckan och nästa, sen börjar jag jobba!!


prom

bild: Johanna och jag minglar runt. (En otroligt underbar vän, jag älskar dig <3)
Då har dagen som vi pratat om enda sen 9an började varit. Några timmars middag och sedan över. Det var en riktigt fin dag med brännboll, trevligt häng här hemma, åkt porsche och avslutar dagen med vårbal. Tusentals bilder och trevligt prat. Däremot slutade kvällen kanske inte som planerat men somnade hemma hos Johanna efter att hon skrämde livet ur mig.
Imorgon är det avslutning och sedan det vi alla har längtat efter denna termin: SOMMARLOV! Plus att jag åker till Shanghai på torsdag. Yey
Puss och kram Sofia

born to be alive

Tjobre!
Ikväll är det bal och jag har min snygging Elin bredvid mig som just nu fixar mitt hår.
Blir antagligen full rulle hela kvällen/natten så kanske någon enstaka uppdatering via telen men vi får se. Hoppas ni får en fin dag. Puss och kram, sofia
lägger upp en bild på vår SKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITSNYGGGGGAAAAA toyboy <3 <3 <3 <3

prom night

Ska snart be ge mig till Kungsängen för att träffa min släkt på pappas sida, det kommer bli kul.
Speciellt att träffa min kusin Emma som jag har saknat så himla mycket!! Sen ikväll är det bara att peppa till balen i morgon. Måste ta en lååång dusch ikväll så att mitt hår lägger sig fint till i morgon, kommer bli mycket fixande.
Jag lovar att ni kommer få en massa bilder!
Jag har även dragit på mig en snebena, tänkte ha det på balen så håret måste vänja sig vid den brutala benan jag annars aldrig brukar använda mig av. Känns väldigt ovant!


Elin

När världen var en gnutta bättre..

img_0947 (MMS)

När världen var en gnutta bättre..


<3


Det är en vecka kvar. En vecka kvar i en skola jag har vandrat fram och tillbaka till i 4 år. Jag kan inte låta bli att tycka att det är sorligt. Jag vet att efter den här veckan kommer jag inte gå tillbaka till samma gråa skola igen. Jag kommer heller inte gå tillbaka till samma gamla klass med samma människor som ser likadana ut som första dagen vi klev in i vårat klassrum. Alla är lika tråkiga men vad gör det. Det är min klass, och vi ska skiljas.
Klart man någon gång kommer stöta ihop med varandra, och vissa har valt samma skola och samma linje. Men fortfarande. Fan vad jag kommer sakna allt det där. Alla skratt och alla bråk.
Nej usch. Jag börjar fan snart gråta. Jag kan bara tänka mig in sista dagen, hur mycket jag kommer krama alla runt om kring mig. Bara släppa allt och gråta.
Hej då Anita och Sam och alla andra lärare. Ni är störda, Men fan va ni är underbara <3








last week

Så fort jag går in på blogg.se hemsida så tappar jag suget direkt till att blogga. Ville bara säga hej i varjefall och att vi lever och att jag verkligen är glad att ni kikar in och tittar även fast det inte sker så mycket upptaderingar på denna blogg! Vi kommer tillbaka snart. Tro mig, vi har bara en del attt göra.
Sista veckan i nian. Det är helt sinnes sjukt... Puss puss <3

<3<3<3<3<3


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3I LOVE YOU<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Ligger helt ensam i Gustavs båt. Grabbarna...

img_1286 (MMS)

Ligger helt ensam i Gustavs båt. Grabbarna är och bastar, och tjejerna ska köpa glass. Jag, är ensam, hatar ensamhet.. Jag har bränt mig idag. Mindre skönt. Solen tar som fan på sjön..!  Annars..  Dagen har vart fantastisk!  Funderar dock på vad jag ska göra nu... Bege mig ut på upptäcks värld eller försöka sova...? Sista verkar bra. Tiden går snabbare då.


lindex 199:-

åå vad den skulle sitta fint i sommar till ett par bruna ben. Finns aldrig inne i min storlek så måste till någon avlägsen lindexbutik och leta.
Kram, S

My Jolly Sailor Bold

mermaid song - pirates of the caribbean 4
-sofia

RSS 2.0