L O V E

Han har fått mig att inse vad lycka är.
Han har fått mig att känna mig speciell.
Han har fått mig att förstå vad äkta kärlek är.
Han har fått mig att känna mig älskad.

Kärlek för mig stavas Gustav Jönsson.
Jag älskar dig <3


en helg med mys

Hej allesammans! Kom hem från Gustav för kanske 2 timmar sen. Den satsaren skulle gymma, skulle gärna stannat ett tag till. Men men!
Igår vaknade jag upp till en varm pojkvän och gick upp för att göra mig i ornig och ta mig till täby centrum där jag skulle uppträda.
Jag hade 4 "nummer", men ändast 2 av dom gick bra. men det är alltid kul att få stå på scenen med alla ögon mot sig, även fast det knappt var 30 pers där jag sjöng. Men det är inte hela världen.
Sen blev det en cheeseburgare (scch, säg inte till någon!!) och en snabb runda i centrum.
Det roligaste är att täby centrum har just nu en kultur vecka med massa olika saker att göra där. Tex köra videospel, pyssla, lyssna på musik, få balong konster osv osv. Skit kul att dom gör sånt här, roligare att vara där då!
Framåt kvällen blev allt uppochner, så det slutade med att jag åkte hem till älsklingen och sov där.
Och ja, här sitter jag nu. Måste plugga biologi, men har en stark känsla att jag kommer somna om jag gör det, men det är bara att bita ihop!

Elin

MKA


Shiiiiiit vilken seg dag. Vaknade lite för sent (medvetet) och sen har jag bara suttit framför tvn tills nu då jag orkade röra på benen upp och sätta på datorn. Jag är lat idag!

Ska försöka ta mig till duschen och bli pigg och sedan göra matte läxan som ska vara klar tills imorgon.
Puss på er goa människor
Sofia

helg

Workout med Sofia:
Igår fick jag en kick och ringde Sofia vid 10 tiden och frågade om hon hade lust att gå ut och träna. Hon kom vid halv 11 och så drog vi iväg och gick ut med stavar. Riktigt skönt det var! Kom hem vid halv 12 -12 tror jag, duschade och somnade nästan direkt.

Idag hade jag tänkt åka och kolla på Elin när hon ska sjunga i täby c men jag har så galet ont i halsen så jag vet inte om jag orkar... Är så sjukt irriterad och trött på att vara förkyld. Har varit det nu i en halv vecka. Vi får se hur jag gör, vill jätte gärna åka och kolla på Elin.

Som elin skrev i sitt inlägg "BB: hellre en fettvalk än ett helt helvete" så skrev hon att hon ska börja träna och äta sunt. Samma här. Efter att jag, Elin och Sofia hade snackat om det en dag att vi skulle börja gymma, yoga och äta bra mat så har jag verkligen tagit tag i det. Jag börjar gå ut och gå och drar ner på allt onyttigt jag i vanliga fall brukar proppa i mig. Känner att detta är en bra start!

Nu ska jag gå och ta hand om min hals. Puss Sofia


GRATTIS ELIN!



Pju, det här är typ den första stunden jag lyckats sätta mig ner och vila. Det har varit riktigt hektiskt denna vecka. Så fort man kommer hem från skolan så ramlar man ner i soffan och somnar. Sådärför har jag verkligen inte haft tid med bloggen.
Såg att jag har fått väldigt bra respons om mitt inlägg "BB: hellre en fettvalk en ett helt helvete". Jätte kul!

I helgen kommer jag ha ett full späckat schema. Uppträdande och födelsedagsfirande. Alltså kommer jag ha helt fullt upp.
Men ska försöka fylla bloggen så mycket det går.

Ikväll fyller Elin år så vi ska fira henne! Grattis snygging <3 nu ska jag öva och lyssna igenom låtarna jag ska köra i morgon! Bloggar senare kanske.

Elin

BB "Hellre en fettvalk en ett helt helvete"

Nu har jag bestämt mig. Jag ska ta tag i träningen på allvar, äta hälsosammare och tänka mer på vad jag stoppar i mig. Nu snackar jag inte om att jag vill gå ner i vikt utan jag vill bygga upp muskeler, få en bättre hälsa och bättre kondition. Okej, till en viss del vill jag förbränna fett, men det fattade ni väl när jag började skriva?
Jag har aldrig haft någon tanke på att banta eller svälta mig själv för att bli smal. Har aldrig haft någon ätstörning eller så. Och jag vill bara uppmärksamma att banting inte bara leder till att du förlorar en massa vikt och blir smal, utan du får även sämre immun försvar, orkar inget och du blir trött. Näring behöver du, oavsätt vad det handlar om för mat.
Jag har några få bekanta som visar stora tecken på ätströrning. Petning i maten, snack om att dom är tjocka, säger att dom ska "börja snart", struntar i att äta den sista köttbullen för att den sätter sig direkt på magen etc.
Jag säger bara så här, det funkar inte i längden. Det dåligaste är att eftersom att jag absolut inte står dem här personerna nära, utan bara känner dom lite halvt. Kan inte jag säga att dom måste skärpa sig. Jag önskar att jag hade mod att göra det, men jag kan bara inte. Jag sitter där och kollar på när dom sitter och petar runt i maten, slänger halva måltiden och går runt och åar sig att dom är tjocka.
Jag säger som Blondinbella, Hellre en fettvalk en ett helt helvete, och det är just det dom tjejerna skapar när dom håller på som dom gör.

ÄT SÅ MYCKET NI VILL!! Du blir inte smalare av att skita i att äta, utan du mår bara dåligare.
och se till att kompletera med tränning så ska ni se att det sker undervärk.
Jag mår bara dåligt av att se alla tjejer som sitter och äter och man verkligen ser att maten växer i munnen och dom sväljer med smärta.
När jag kommer där, med min brutalt stora måltid känner jag mig som en karl. Blicken man får av dom som är rädda för att gå upp i vikt, man verkligen kan läsa deras tankar "Hur kan hon äta det där?"

Jag tror att inte jag är som alla andra, jag blir ledsen när jag sjunkigt i vikt. Då vet jag att det har hänt något med min kropp, och då vill jag äta upp mig till den vikten som är mitt mål.
När jag var nere i en fas där jag mådde som dåligast, gick jag ner till 49,7 kg. Jag grät, jag var inte glad. Det syndes på mig. Jag träffade inte människor på ett tag, utan jag hade ångest. Nu har jag gått upp igen, till 51,7 kg. Där vill jag egentligen inte heller va, jag ska väga runt 55 kg i min längd, men just nu hoppas jag på lite mer hull på kroppen, konstigt nog. En 53 kg, byggd av muskler och inte fett.
Men jag säger då det, aldrig mer så lite i vikt. Aldrig mer. 

Jag är inget proffs på det här, utan det här är min personliga åsikt.

Freak


we♥it

Första dagen i skolan! Yipiii. Började 10.00 slutade vid halv 11 tror jag det var. Super nice. Efter det drog jag, elin, linnea och sofia till täby c och käkade. Fyndade en tröja på gina för 149kr, sen drog jag och linnea hem.
Här hemma har jag städat mitt rum i seriöst 2timmar. Det var så jäkla stökigt att man inte ens såg golvet och jag började tappa bort saker i röran.

Fick även en lite present av pappa när han kom hem idag. Oskar Linnros senaste album! MUMS!


love sofia

Jag fick den.. Äntligen <3/ Elin

dsc01494 (MMS)

Jag fick den.. Äntligen <3/ Elin


som jag har längtat: Step up 3D


Äntligen kommer Step up 3 som visas i 3D. JÄKLAR VAD JAG LÄNGTAR!




Sofia

Festandes under hela helgen

Denna helg är en helg jag ska jag spendera med mina vänner, pojkvän och familj. Sista helgen på sommarlovet innan skolan börjar. Just precis, jag tar ett break under helgen. Ciao!
Elin

Z a n e s s a


insperation


weheartit

Åå vad jag älskar sommaren. Vill inte att den ska ta slut.
Dom här bilderna får mig att tänka på värmen och att man verkligen måste njuta varenda sekund solen är framme. Men i december drar jag iväg till Gran Canaria och får en veckas "sommar".

Sofia

nytt


Ett par nya vingar hittade jag i täby c idag. Mycket fina, mycket fina! Så nu är jag 50kr fattigare men det var det värt.

Puss Sofia

Klirr i plånboken

Gokväll människor! Tänkte bara berätta för er att jag som människa är en sån som tycker något är snyggt i butiken och när jag kommer hem är det svin fult. Just nu har detta hänt mig... jag sitter här med en långklänning från HM och känner ångest. Så den ska iväg i morgon, då får jag i varje fall lite mer klirr i den väldigt tomma plånboken, som förhoppningsvis blir större i morgon!
Så, nu ska jag berätta min dag. Vaknade upp hos Sofia, käkade och gjorde oss iorning för att möta upp Linnéa vid tåget för att åka till Täby Centrum. Vi kollade runt i butiken, slog oss ner och åt lunch och strosade runt i centrumet ett bra tag. Sen åkte vi hem. Och nu sitter jag här, har inget att göra. Är bara allmänt trött. Men vi får se om något roligt dyker upp framåt kvällen. Inte sitta inne på sommarlovet inte!
I morgon åker jag till stan. Överväger fortfarande om jag ska klippa mig... Är inte fullt bestämd. Men jag behöver det, både jag och mitt ris bo! Och så får jag mitt barnbidrag och det ska inte finnas kvar när jag kommer hem. Check!
Elin

lite random sådär

Vad va det för märke på ögonskuggan? :) grymt snygg du är!
Svar: Först tack för komplimangen! Och faktiskt så kommer ögonskuggan från Veckorevyn! Så, den finns tyvärr inte i någon butik! Kan tipsa om liknande någon gång nästa vecka.

♥ Elin

HAHAHAHA!!



my new love


Denna älskling hittade jag igår, som på bilden sitter på Louises hand. Jag är så lycklig!

Nu blev jag sjukt sugen på coca cola. Ska ta ett glas och sedan träffa Louisefis. (många louise det blev i det här inlägget, höhö)


Sofia

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA ELIN

Idag fyller Elin 15år och det ska firas! Hoppas du får en underbar dag gummsi <3


du kommer får ett stort paket av mig sen, hehe

Idag vaknade jag vid 9 och åkte iväg och fixa lite grejer med papi. Sen har jag bara fixat och trixat med en massa grejer hemma. Resultatet kommer ni få se imorgon.

Puss på er



Sofia

just nu på min önskelista


Shearlingjackan - vänster från lindex, höger från Acne

Clogs - båda från Miu Miu.




Sofia

I morgon är det min dag!


Hej alla
! Sitter fortfarande i morgonrock och håret uppsatt slarvigt och är helt ofräsch. Men snart ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för att träffa mina vänner för mys.

I morgon fyller jag år. Och då satt jag och tänkte tillbaka på vad jag gjorde för exakt 1 år sen.
Jag hade precis kommit hem från kolmården och gick och träffa Elin, som då hade brutit foten. Hanna kom senare och sen så kom hennes brorsas kompisar. Jaja, inte någon viktigt info. Utan bara vad jag gjorde för exakt 1 år sen!
Och för två år sen...! Haha nej jag skoja bara.

Igår hade jag planer att sitta hemma och inte göra något, när sofia smsar och frågar om jag vill följa med och träffa våra vänner vid en sjö här i Täby. Och då kom jag på att jag verkligen inte orkar sitta hemma och göra inget. Så jag tog mig i kragen och smeta på lite smink och vi åkte iväg. Där var det säkert 50 pers totalt. Om inte mer!!
Vid 23 drog vi oss hem. Johan följde mig hela vägen hem. Jätte gulligt, tack! Sånt uppskattas killar!!!
När jag kom hem kollade jag på ett avsnitt CIS Miami och sen så gick jag och la mig, inte mer med det.
Sen var det det god natt och sov gott.
Nej men, nu ska jag inte sitta här, utan dags att få något gjort. Bye!

Elin

Godmorgon


Bilden tog jag på öland

Idag blir det en lugn dag. Hjälpa mamma lite och ja.. det är väl det.
Uppdaterar senare under dagen. Puss på er



Sofia

summer heat

Oskar Linnros / 8 augusti Gröna Lund

Hej!
Passar på att göra en snabb uppdatering innan sängen börjar kalla mer än vad den redan gör.
Denna dag har nästan endast bestått av en svettig Elin. Så jag har verkligen inte kunna legat ute i 30 graders hetta.
Sen runt halv åtta drog jag iväg och träffade mina saknade vänner och vi tog oss till stan efter några förändringar i vår plan för kvällen. 
Det blev ingen konsert för oss, vi kom försent och hamnade i rushen som blir efter en sån där tillställning. Lyckat av oss ännu en gång!
Vi drog och köpte med oss mat och satte oss vid kulturhuset och snackade skit. Sen blev det hemfärd för oss!
En inte så jätte lyckad kväll, men ändå älskvärd för att jag fick träffa mina bästavänner efter ungefär en månadstid.
Nu blir det off to my bed. Vi hörs i morgon!
Elin

14 augusti


Börjar med att ge cred till elin och hennes video!

Denna dag har jag levt i min bikini och njutit av solen, druckit flera liter vatten och lyssnat på massa underbar låtar. Jag kallar detta sommarlov med stort S.

Nu ska jag kolla på film och ha det gött. Puss på er



Sofia


SMINK!

Den är 8 minuter, titta på egen risk! Jag är inte så erfaren, tror bara det ;)

00:26:56 : Uffie!



Igår kom jag hem från öland. Jag var där från mån-ons och förlåt för att jag inte sa någonting elin men hade för mig att du visste. Nu är jag iaf hemma somsagt och har inte gjort speciellt mkt dom två dagarna.
Igår var jag med några kompisar ute och hade det trevligt.. Eller? hehe
Idag så hade jag det trevligt med Louise som jag har saknat stort. Och sedan hyrde jag 2 filmer som jag har kollat på under kvällen. Fick även ett par tights och en tröja från h&m idag som jag beställde för några veckor sen. Nu saknas det bara en halsduk som är jäkligt seg. Juste! Fick också bikinin från nelly jag skrev om förra veckan. Snygg och sitter perfa!

Imorgon sägs det att det ska bli sol så ska ut och pressa som bara den. Under kvällen ska jag fira bästa Amanda som fyller år! eller rättaresagt IDAG! GRATTIS AMANDRA GRATTIS!


Sofia


beastly



Jag måste verkligen se den här filmen. Läste om den för 1½år och blev sugen att kolla på den men nu när trailern har kommit så kan jag nästan inte vänta. Tror den kommer blir rätt grym


Sofia

misslyckad...?


Nice. Skrev ett långt inlägg, då kom jag åt en knapp som raderarde varenda ord. Så jag får väl börja om då
.
Hej! Ber om ursäkt för dåligt bloggande. Men det finns olika anledningar.
Verkar som att Sofia åkt till Öland utan att säga något till er eller till mig. Och jag går på sommarskola veckan ut, känner mig en aning misslyckad... Ska bra lägga till att jag inte har IG i nått ämne, utan är där för att jag ska höja mig i matte. Pju, då har jag det sagt!

Efter sommarskolan drog jag och Axel (går på min sommarskola med!) till Rösjön och träffade våra vänner.
Sen började det öööösregna och vi drog hem till Belle med alla. Sen efter så bestämde vi oss att åka till Täby centrum. Där träffade vi Lollo och hennes kompis och sen så senare framåt 17 rycket träffade jag Jenny, Anna och Mickis.
Sen drog jag hem. Hemma bjöds det på grillat till middag och nu sitter jag med mamma och myser med tända ljus och rökelelser.
Ska sminka av mig, sätta på mig pyjamas, och mina uggs och sedan bara mysa tills jag ska lägga mig.

Vi hörs i morgon! Pussar

Elin

SU2C: Change The Odds



Oddset att fastna i en hiss med Zac Efron. Du har en chans elin!


Sofia

NeardS

dsc01484 (MMS)

NeardS


OSKAR!

dsc01483 (MMS)

OSKAR!


grönan


MK Olsen!

Yes, bara några timmar kvar tills vi drar in till grönan.
Det blir nog inte speciellt mycket bloggande men kanske något mobilblogg från elin. Hoppas allt är bra med er.

Sofia

Gröna lund i morgon

Holla bondoola. jag är färdig fixad och ska snart äta, sen blir det off till sofia för lite mys!
Sen måste vi lägga oss tidigt, för att i morgon ska vi till Grönan med ett gäng.
Strosa runt på nöjesfältet, åka alla attraktioner och sen framåt kvällen blir det Sommarkrysset med Oskar Linnros!
Ska ta bilder, lovar :D Nu ska jag göra nått annat.
Elin

sol och bad: SOMMAR!



Det har blivit slarv i bloggen.
Igår åkte jag och Elin in till stan och lunchade på sandys, vi drog hem vid 5 tiden tror jag och sedan träffades vi efter vi hade käkat middag och åkte iväg och träffade en massa underbar vänner och för att fira Johan som fylde år igår!

Idag ska jag åka och bada med några vänner och sedan träffa mina bästa brorsbarn!

Puss Sofia

Tja! Visst är vi snygga?

dsc01478 (MMS)

Tja! Visst är vi snygga?


hahah randoooom


sunshine



Den här bikinin är så min! Den fanns i min storlek i förrgår och så tog den slut igår och idag finns inte ens överdelen.. Jag blir jäkligt irriterad på nelly ibland.
När den väl kommer in i min storlek så ska jag slänga mig på datorn och klicka hem den för i höst när jag drar till Gran Canaria så ska jag vara snyggast på stranden.

Puss från en irriterad Sofia

förlåt käraste

Hej, förlåt att jag inte bloggat förns nu. Men det hände en hemsk sak idag runt klockan 15.
Jag blev stucken av en geting.. Och som ni kanske inte vet, så är reagerar jag ganska starkt på just getingstick. Så en del av mitt lår svullnade upp, och svullnaden var ungefär lika stor som en potatis. Så jag låg och led ett tag, och nu har svullnaden gått ner till siz köttbulle.
Men det gör ont att nudda den, så datorn stör lite på sticket.
Jag har grov fobi för dom där randiga flygande jävlarna. Utrota dom.
Men nu ska jag inte waina så mkt.
Räkor till middag, mums!!!

 

♥ Elin

Hej alla seriösa människor!


Skit söt bild från igår

Idag vaknade jag halv 11 om ni är intresserade. Sen drog jag hem och käkade medicin för att få tillbaka min snygga fot som har haft en äcklig infektion. Snart kommer syster och som ska leka med mig, hehe! Ikväll blir det kladdkaka och glass. Nu måste jag ut och springa för jag har myror i brallan
Puss Sofia


louise louise potatisgris!




Just nu är jag med tokstollen Louise som sitter och fiser så det stinker i hela hennes rum..
USCH PÅ DIG LOUISE, USCH!!






fi(s)a

myskväll

Ikväll blir det mys med Elin. Ska bara tar det lugnt. Jag har väldigt ont i magen vid stunden, hoppas att jag återhämtar mig.
Elin

Zac - armbandet

Att rota runt lite i lådor och så gör framsteg. Jag hittade mitt Zac Efron armband köpt från Rusta för 1 år sen ungefär. Jag trodde armbandet talade till mig, det gjorde mig hel ett tag.
Orden hade olika betydelser för mig.
Dream stod för att drömma är bra, drömma om att få se han någon gång, att få snudda vid honom eller möta hans blick.
Inspire stod för allt som jag läste om honom, att fortsätta på drömmen och inspireras av allt som hände runt honom, det skulle ta mig något vart.
Och den sista, believe stod för att hoppas på att det skulle bli sant, att Zac drömmen skulle bli sann. 

Men jag la bort den när min Zac hysteri drog ner, hittade det idag i en ask längst in i en byrå. Då kom jag på att jag gjorde det endast för att släppa honom. Och ja, jag har släppt han i stort sätt helt och hållet, eller.. det var och ta i. Men nästan. 
Nästan sjukt hur beroende jag var av honom. Haha, en människa som är berömd. Hur sjukt är det inte...
Elin

lovely



Ett collage innan jag ska börja gå till bussen. Sofia

trötter


Erin Wasson

Igår somnade jag inte förrän halv 4... Inte så smart av Sofia. Och upp skulle jag kl 10 för att åka in hyfsat tidigt till stan med Louise. Jag lyckades! Inte för att jag är speciellt pigg så det får bli en kopp kaffe till frukost.

Hoppas ni får en bra dag!
Puss Sofia

GODNATT!

Det blev en aning senare än vad jag planerat att somna.
Nu måste jag verkligen försöka att få några timmars sömn. Jag borde vara helt slut men mina ögon är vidöppna och jag vill ut och springa!!

Xo Sofia

godnatt läsare

Nu ska jag sova, för jag är trött. Visst verkar det logiskt? Ha en bra natt och använd kondom! Så syns vi morgon! Ciao.
Elin

vilket fiasko!


lookbook.nu

Jag har nog aldrig vart med om en segare kväll än denna kväll... Usch, den är nästan så hemsk att jag inte orkar skriva om den. Kan iaf säga att det slutade med att 8pers drog hem till Elin och jag halvsov. Det blev prat till halv 12 sen drog jag.

Imorgon ska jag till stan och luncha med Louise! Yes, längtar stort efter henne. Så imorgon blir det en Sofia-Louise-dag.

Nu måste jag få lite sömn efter den här helgen.
Puss Sofia


kvällens outfitta

En HM outfit är fullbordad.

let's go out and have FUN!


enkelt och skönt blir det idag.
Jeans shorts, hemgjorda
Blus, Ginatricot
Skärp, Vero moda


Kärlek från Sofia

1 augusti 2010



Sitter här hemma och ur högtalarna sprutar Oskar Linnros alla låtar ut. Jag är så lycklig! Det har varit en härligt helg med massa underbara vänner.
Elin har inprincip skrivit hela våran gårdag och vad vi hittade på idag. Själv har jag hunnit duscha och haft ett mini spa, som hon inte har hunnit med.

Ikväll blir det som vanligt åka och träffa konfa vännerna och imorgon ska jag åka och bada med Louise.

Hoppas ni får en fin kväll!

Kramar Sofia


vacker som en dag

Helloj! Igår bloggade vi tyvärr inte. Eller, jo. Två inlägg skrev vi. Eller vi och vi, sofia.
Därför tänkte jag dra gårdagen för er.
Vi drog aldrig in till pride. Jag sov hemma hos gustav och hade verkligen inte någon lust att åka ifrån honom.
Så vi sket i det. När jag gick hem så mötte jag i varjefall upp sofia och vi gick hem till mig och gjorde lunch. Sen kom emelie och vi (sofia och emelie) bakade kladdkaka.
Sen gick vi ner till våran restaurang i kyrkbyn och åt.
Sen blev det rösjön med mina underbara konfa vänner. Sen blev det hemfärd för mig och Sofia, och vi sov hos henne. Slocknade i hennes säng och sen blev jag förflyttad till en annan säng, kommer fan inte ihåg nått av dom minuterna.

Idag så tog vi vara på solen och solade i kanske 1 timme. Sen så kom molnen.
Nu är jag hemma och ska duscha, sen ska jag rusa. Dagens outfit blir det oxå för den delen.


snygg brud.

♥ Elin

tack!


RSS 2.0