Let's go. Startar ikväll!

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Kram Elin

FRÅGESTUND!

FRÅGESTUND! dags för er att ställa lite frågor till oss! (kommer göra en liten mer bättre bild för detta senare! Tro mig) GO À HEAD!


Positiva tankar...

img_3184 (MMS)

Positiva tankar...


♥♥♥♥♥♥♥


tror jag drar till Gran Canaria imorgon...

fått nog av kylan
Love Sofia

FRIDAY IM IN LOVE

Mors! Äntligen helg. Dock var jag hemma idag. Jag är verkligen förkyld.. Så i morse ville inte min kropp sammarbeta med mig. Ville upp, men blev inte så.
Det negativa med allt det här att det bidrar till konsekvenser. Kommer garanterat inte få gå ut ikväll.
Men det ska jag diskutera med min mamma senare i dag.
Idag har jag i varjefall bakat hallongrottor. Och nu känner jag verkligen att duschen behöver ett besök. Usch va äcklig jag är...

Vi hörs ikväll. PyssElin


back on track

God dag. En välbehövd bloggpaus behövdes efter alla omtumlande känslor. Men allt har faktiskt nästan fallit på plats. Har fått en del saker förklarade från min egen sida. Tänkt en del och får så fina peppningar av alla mina vänner som är äkta på riktigt. Det värmer, som tusan.

Under veckan så har jag fått tränningsvärk från gymnastiken i skolan, blivit sjuk, haft ett oförberett prov och haft en riktigt rolig utklädningsdag i skolan. Och så klart umgåts med min älskling!

I morgon vet jag inte riktigt vad som händer, jag är ganska förskyld och känner mig väldigt seg. Kanske umgås med mina vänner eller sitter hemma och kollar på idol. Usch va tråkig jag har blivit.
Men jag har verkligen insett att det verkligen är underbart att sitta hemma med en skål glass, mjukis byxor och i en slarvig knut på en fredagskväll. Konstigt det där. Men kanske dags att spara sig till nyår eller nått. Ladda alla batterier. Måste bara få mamma att gå med på att jag får gå ut på nyår. Vi åker utomlands i princip dagen efter.. Suck..
På lördag ska jag ta modellbilder. Tjoho! Ska verkligen bli skit kul. Dock är det på modelhouse, så jag har inte precis blivit tillfrågad att göra det här för att jag skulle passa som modell, men en kul grej helt enkelt :)

Nu ska jag spela lite spel med bror min, sen ska jag försöka jobba lite med matten och sen få den sömn jag förkännar. Puss!

Här kommer lite bilder från utklädningsdagen som faktiskt var idag:

Jag var utklädd till punkare/rockare. Hade på mig en skinnväst, massa ringar, mörkt runt ögon, ett skärp(som egentligen var ett halsband!) och en scarf med döskallar!


Min vän Linnéa var flygvärdinna!



Söta elvira var nunna! Riktigt kreativ, eftersom att hon använde sig av matrial hemmifrån, hon hade alltså inte köpt nunne dräkten. Cred till Elviris :D


En närmare bild på mig, och i bakgrunden ser ni fjortis David (måste lägga till att han ser ut så hela tiden... Schhh)


AND THE NERDS!!! Sofia och Sofia! (Sofia åt höger, som ni kanske vet. min kompanjon, har inget internet hemma. HAHAHAH egd. men det kommer väl snart, hoppas jag )

♥ Elin

Tack! Tack alla människor som stöttat mig ...

img_0881 (MMS)

Tack! Tack alla människor som stöttat mig genom det här. Nu ska jag gå tillbaka till skolan i morgon och bara köra järnet! Behöver inte alla vänner för att klara av skolan. Även fast jag fortfarande är svag så känns det okej. Tack Gustav som har varit med mig hela helgen. Du gör min dag, och tack alla mina vänner som puschat mig, ni betyder allt! Älskar er! Nu ska jag fortsätta titta på "och sen kom polly" . Puss från Elin


Hej då, för tillfället.


Svar av Elin

fick en fråga om jag inte tyckte karlbeg va kul i helgen. Och jag ska svara enkelt på den frågan, nej
Jag hade helt enkelt inte kul. Vid vissa tillfällen, jo då hade jag det skit kul! Så det varvade mellan skit kul och inte kul.
Jag är en människa med väldigt stora komlex och dålig självkänsla och tar åt mig av minsta lilla. Jag visste, att om jag åker till Karlberg kommer jag bli utesluten. Utesluten från bandet alla redan skapat. Efter som att jag knappt gett minsta lilla till våran lilla P2 grupp med tjejer + killar, kommer jag aldrig komma in där. Det gäller att vara aktiv från början och skapa en vänskap med alla. 
Och det här handlar inte bara om Karlberg och minna vänner från mitt läger. Utan också utan för. I skolan, bland mina närmsta och familj. Jag blir ofta utelämnad ur kretsen. Och jag har fortfarande inte förstått vad jag faktiskt gör för fel. Jag kan inbilla mig, eller så gör jag inte det.
Ingen tar tag i att ens försöka lära känna mig. Jag försöker smita med när alla ska nånstans. Gå med och se glad ut, men när jag vet att jag misslyckas. Går jag tillbaka, sätter mig på en stol och kollar om någon kommer till mig. Men ingen gör det. 
Jag kan ge exempel på såna saker, hur många som helst. Som sagt, jag är svag i såna lägen. Tyvärr.
Och jag kommer alltid vara det. Den där i hörnet. Men ändå en tjej som tar plats. Den som är ensam. Men ändå inte.
Det går inte ihop. Jag vet, men så är det. Och där har ni svaret..
För att kortfatta det hela...
Jag visste att karlberg f1 skulle vara tråkigt för min del. För jag visste att jag skulle bli ut knuffad.. Och vad hände?
Allt skedde.

weekend. come. now


weheartit.com
Sitter i skolan nu. Vi har Svenska som snart är slut. Sen har vi idrott, som jag inte ska vara ned på. För jag glömde kläder.
I varjefall. Ikväll blir det sång, sen efter det styr jag min kos till Gustav.
Jag längtar som in i helvete till helgen. Då blir det myspys med Gustav och kanske party med vännerna.
Denna helg ska bli kul! I skillnad från senaste helg, seg satan.. ♥ elin

Godmorgon! Sitter i bilen på g till plugge...

img_0830 (MMS)

Godmorgon! Sitter i bilen på g till plugget. Vi är verkligen jätte dåliga på att blogga, men jag försöker slänga upp en mobil blogg då och då. Men de är så jobbigt att knappa ett helt inlägg på iphone. Men jag ska ta ett rejält snack med Sofia nu i skolan! Fuuuuu! Min första lektion är so! Wish me luck :D


Matte sucks.

img_0827 (MMS)

Matte sucks.


l o v e

Detta må vara världens fulaste bild på mig. Men fy fan vad jag älskar dig ♥

Belle: kolla elefanten!!!!

img_0802 (MMS)

Belle: kolla elefanten!!!!


Hehuhö

img_0799 (MMS)

Hehuhö


Test test

img_3836 (MMS)

Test test


Let's do Karlberg!


Åker till Karlberg över helgen. Ska försöka fixa mobil blogg. Annars syns vi på söndag!
Elin

bye bye

Kärlek
Då var det dags för Karlberg igen. Drar hemifrån om ca en halvtimme och kommer hem på söndag, vet dock ingen exakt tidpunkt.
Nej, nu måste jag packa ner det sista och sedan åka och hämta två brudar. Puss Sofia

torsdag - packning

Just nu håller jag på att packa inför helgen, åker iväg imorgon middag med ett härligt gäng för att åka på förstegs läger! Håll tummen på att det blir en lyckad helg.
Sofia

good morning

Nu börjar skolan, och jag ska göra mig redo för en stökig samling.. Hejsvejs! :)

onsdag

Har precis lyssnat på några sköna låtar och kollat inspiration.
Just nu är det Grey's anatomy så är bänkad framför tvn som vanligt.
Hoppas ni haft en bra onsdag. Sofia

vill ha..

Stort behov av denna sko! Jäklar vad snygga de är!
Sofia

what doesnt kill you, only makes you stronger

Dålig uppdatering men nu är jag tillbaka.
I fredags kom Emelie över och sov över här, riktigt mysigt!
I lördags var jag barnvakt till världens bästa.
I söndags blev det plugg hela dagen.

Nu är det måndag och tillbaka till verkligheten efter 2veckors prao och 1veckas lov. Känner mig inte redo än, men fick ändå en bra början. Trots att det var ovanligt jobbigt att gå upp i morse. Mörkt och kallt är inte riktigt vad jag vill ha...
Hoppas ni haft en fin måndag!
Love Sofia

modiga tjejen


7 månader i morgon... Sick.
Hej! Sitter här sminkad och väntar på att resten av familjen ska komma hem från ett hus-möte. Vi kanske ska köpa nybyggt! Sen när dom är färdiga med det så ska jag mamma och syster åka i väg till kista och kolla runt i affärer hade vi tänkt.

Men i varjefall! Tänkte berätta mitt lov lite kortfattat. Jag har varit med Gustav en del, varit med familjen, mina vänner och tittat på SAW 3D! Tänka sig, mesen Elin Söderholm vågade! Den var inte läskig, utan mer brutal. Sen vill jag bara säga att 3D:n sög.
Ikväll blir det i varjefall plugg i mängder. Tänkte börja nu eftersom att jag inte kommer iväg på ett tag..
Puss ♥ Elin

lanvin for h&m


Åäöjghgqjbyqhbql

Lördag.... Förbaskade lördag... Jag orkar inte lördag, ännu en dag närmare måndag. Jag har 10000 läxor i matten, två PRAO uppgifter att göra. Och jag är hos min pappa. Jag åker hem kominalt snart.. Orkatr inte med denna jävla ångest!!! Snälla Gud, take me home!!! Jag kallsvettas och känner mig gråtfärdig. + att vi ska ha gäster hemma idag, med god mat. Men nej! Jag är hos pappa och vet inte om jag kommer hem i morgon eller idag!!! Och nu smsar min kompis mig och frågar om ett gäng ska träffas ikväll... Jippi lixom.... Kill me fcktards!!!

levi's curve id

Äntligen har jag hittat ett par Levi's jeans. Sitter bra och är skit snygga! Lyckat köp
Sofia

Off to brodaa

Nu ska jag rusa och hämta min lillebror. Alldeles nyvaken fortfarande. Det blir spännande att kliva utanför dörren och se vem man kanske stöter på. Hoppas på INGEN..! Aja måste springa nu. Hej!

tisdags morgon

Uppe med tuppen, som min mamma brukar säga. Yes, det blev väldigt tidigt morgon för mig idag. Har redan varit uppe ett tag till och med. Känner redan att det kommer bli ännu en dag framför tvn med massa filmer. En riktig seg dag. Hoppas allt är bra med er
Sofia

mys pus



Nu har jag varit med min Gustav hela helgen, och idag. Jätte mysigt tycker jag! Nästan så att jag känner mig ensam utan honom just nu..! Men han ska få sakna mig lite, ihihih!

Idag så åkte jag Gustav och Christian och lunchade på en kina krog. Efter så rullade vi hem och nu har jag suttit hemma och degat. Skönt det oxå!

I veckan har jag inga planer, förutom att jag ska se saw 3D, ett mål detta lov. Ohh, vilket rim!

Nu kom mamma hem så ska socialisera mig med henne. Puss

Elin


movie-monday

Inte så duktig på att blogga.
Sista prao dagen var i fredags. Super tråkigt att sluta jobba där, som Elin skrev, nu har man kommit in i rutinerna så man vill inte sluta. Fick i alla fall en toppen fredag plus att jag fick ett bio presentkort. Tusen tack!
Under helgen har jag "jobbat" för min mamma. Städat, krattat och hjälpt till väldigt mycket. Tjänade några ören så ska åka till stan i veckan och köpa ett par jeans.
Idag tror jag att jag ska träffa Elin, men vet inte om hon är vaken lr ska sova bort hela dagen. Äsch, hon får väl höra av sig när hon vill ses.
Själv ska jag kolla på den tredje filmen idag. Puss Sofia



RSS 2.0