dfgdsfhfdh


hej allesammans.
Sitter hemma hos Gustav just nu. Jag har precis gjort mig i orning och Gustav luktar fortfarande bajs.
Jag vet inte riktigt vad som ser i kväll. Men vi får se vad som dyker upp. Är ganska seg så det blir inget röj röj röj.
Plus att jag har lite ont i magen, vet inte vad det är. Det svider lixom... Nej nu ska jag underhålla Götta.
Puss ♥ Elin

E&E time


Tjolahoppsan! Och godmorgon. Om ni är vakna nu..!
Ligger antagligen och sussar och ska upp om någon timme eller två. Ska till täby centrum med min tjej. Jag ska lämna tillbaka en hyrfilm och köpa en tub-top till kvällen. 
Ikväll blir det en väldigt lugn kväll hemma hos mig med mina brudar. Lite smått mysigt sådär. Sen vet jag inte om jag åker hem till Gustav.. Han kanske inte står ut med mig två dagar i rad. Får fråga han när han har vaknat. Han ligger bredvid mig nu, och jag älskar honom :) Hhihiihihi

Nej men gud, va fånigt det blev nu. Haha puss ♥ Elin

three


Nu är det slut på praoandet. Skit tråkigt faktiskt. Har precis kommit in i alla rutiner och kände mig som en del av jobbet. Men nej, nu är det slut helt plötsligt! Fast skönt att det är höstlov nu. Sen är det back on track igen.
När jag kom hem idag så la jag mig i ett varmt bad och låg där ett tag. Sen gjorde jag mig i orning och käkade middag, sen kom Linnea och Sofia hem till mig, vi satt på golvet och snackade skit och åt godis, bullar och planerade vad vi skulle vara på maskeraden i skolan. Vi har värsta planen, så ni får se då!

Nu väntar jag på min pojke som kommer när som helst... Fast han går från statoil (för ni som inte vet så ligger statoil på andra sidan kyrkbyn och jag i andra änden, klyftig grabb!!) så det tar tid!
Och jag ska testa på lite tidsinställda inlägg oxå! :) ska knåpa på det nu. Kyss

Elin



torsdag

we ♥ it

Godmorgon!
En trött torsdag men jag ska nog orka igenom den. Som vanligt blir det dagis 8.30 - 14.30. Igår jobbade jag faktiskt över en halvtimme, tror jag inte kommer orka det idag.
ikväll blir det ledarträff och inte mkt mer händer idag.
Sofia

onsdag och äntligen frisk

we ♥ it
Ska börja ursäkta mig att jag inte bloggat men har legat i sängen sen i lördags kväll med hög feber, sjukt ont i halsen, huvudvärk och ja... hela paketet. Så jag har missat 2dagars prao nu. Idag så mår jag betydligt bättre så jag orkar ta mig till dagiset och leka. Antagligen för att jag får käka medicin - igen. F*ck vad jobbigt det är! Känns som jag inte allt för länge sedan gjorde det.
Har en halvtimme på mig så måste fortsätta göra mig i ordning. Sofia

M M daaags!


Hej! Jag är jätte trött
. Lång dag på ica, från 8-16, och det är LÄNGE för mig. Jag som bara går i skolan till 20 i tre.
Anyway. Jobbet idag var väl jobbigt, fast ändå gick tiden väldigt fort.
Jag älskar verkligen att vara på ica, även fast allt jobb leder till torra händer och skadade nagelband, men det spelar ingen roll. Jag känner verkligen att jag valde rätt ica, personalen är svin roliga och skit trevliga. Sen så är icat ganska litet, så det är inte så mycket springa runt och kastas genom lååånga korridorer. Utan det är perfekt! Gör verkligen mitt bästa för att få ett sommarjobb eller helg jobb! Måste bara knåpa ihop ett CV och lämna in sista dagen till chefen för framtiden. Men slut snackat om det!!

Framåt kvällskvisten blev det tillökning i min familj. Min syster införskaffade sig två helt bedårande kanin ungar! Så jag hjälpte till att fösa in halm och hö in i buren och nu är dom där inne och gosar ner sig i det varma.

Snart börjar förövrigt Hollywood fruar, som jag har längtat efter Maria Montazami..!!

♥ Elin

jätte trött

Vet inte om jag orkar dra ihop ett inlägg. Är jävligt trött och behöver sova. Jävla fullmåne som spökat hela helgen, fått totalt 4 timmars sömn. om inte mindre... Puss finisar! ♥ Elin

.. ♥

När du gick hem idag. När du gick från mig, förvandlades den där lyckan att vara med dig till en stor saknad. Det är bara så konstigt, att så fort du släpper mig från dina famntag, saknar jag dig. Jag har ibland haft tankar att springa efter dig när du gått, och krama om dig. Hårt igen. För jag skulle mest av allt vilja ha dig bredvid mig dygnet runt.
Jag har aldrig insett vad kärlek var först jag träffade dig. Att vara så kär i någon, men samtidigt vara en bra vän med, som man kan skratta och gråta med, fjanta sig med, vara allvarlig med, arg med osv. Jag trodde aldrig det skulle gå ihop innan du kom in i mitt liv. Att jag skulle bli så kär, att jag verkligen aldrig varit såhär förälskad. Om du skulle tappa alla dina känslor, och lämna mig, då vet jag allvarligt inte vad jag skulle göra. Jag skulle gräva ner mig, gråta till varenda droppe i mig tog slut, stänga igen varenda grej. Inte orka kämpa. Bara gråta. Gråta för att den människan som jag älskar högst här på hela jorden skulle försvinna ur mitt liv. Bara upphöra. Skulle aldrig kunna gå vidare.
Men älskling, jag hoppas på att inget av det här kommer hända. Att det kommer vara du och jag, ett bra tag till. Att du fortfarande älskar mig lika mycket som innan. Att du vill vara med mig.
Vi har gått igenom en hel del, folk har kommit ivägen och velat förstöra. Men alla snedsteg, misslyckande och ord gör oss starkare. I varjefall mig, jag inser mer då hur mycket jag älskar dig. Att du är den enda för mig. Att jag aldrig kommer hitta en människa som dig.
Jag har verkligen hittat den rätta, det känns verkligen så. Jag kan inte tänka mig en framtid utan dig. Aldrig hela mitt liv att jag kan tänka att det skulle finnas en annan kille i mitt liv. För mig finns bara du, du är den enda. Den absolut enda.

Snart 7 månader, 7 månader med världens bästa. Min älskling, som jag älskar till 1000. 
Gustav Jönsson ♥ Elin Söderholm , 8 april 2010 - förevigt....

inception

Helt jävla fantastisk! SE FILMEN!




Sofia

prao

Dagens inspiration: lånad från Carolines mode

Å jäklar vad jag gillar min prao plats. Trodde inte att dagis var så roligt men det är faktiskt underbart! Jag menar, jag har fått nya vänner som beter sig som mig, yipppiiee!
Riktigt skön dag för fick gå kvart över ett idag.
Om en timme ska jag dra in till stan och sedan käka middag med Linnea, mys mys! Ikväll händer nog inte så mycket om jag inte ska fortsätta vara med Linnea och kanske kolla på idol.
Aja. nu ska jag inte skriva en lång uppsatts om min dag, så jag skriver lite senare. Puss Sofia

lite tid över

Några snygga smycken jag vill ha, från Topshop.
Ojojoj!
Det går inte så bra med bloggen. Som Elin skrev i inlägget under så är vi båda på prao. Själv praoade jag på art of makeup school men reagerade starkt av sminket jag hade på mig så jag bytte plats. Nu är det dagis som gäller. Hur nice som helst. Trodde det skulle vara jobbigt och tråkigt men jag känner en stor bråkdel av personalen och barnen är hur roliga som helst. Blir lite för mycket kläng på mig ibland men men. Bra tider också. Bor en halv minut från dagiset så kan vakna sent under dagarna, SKÖNT!
Efter jobbet ska jag in till östermalm och träffa Linnea och sedan till kyrkan som Elin också skrev, mysa med clara, emelie, elin och massa andra underbara människor.
Men nu ska jag fortsätta kolla på Vakna!

Sofia

prao.

Så, äntligen har jag tid att blogga lite. Jag har verkligen haft helt fullt upp denna vecka. Både jag och sofia praoar nu så vi har en del att göra!
Jag praoar i varjefall på Ica och det är riktigt anstängande, men väldigt kul! Satsar på jobb efteråt.
I morgon blir det kanske fika med Emelie och Clara i Kyrkan. Låter jätte fånigt, men våran ledare håller i det. Så vi är allmänt gulliga och dyka upp. Kommer antagligen inte bara vara jag clara och emelie utan en del andra.
Bloggar kanske i morgon. Annars får ni ha en grym vecka. Puss

Elin

bråttom


bloggar senare eller hemma hos gustav! puss

desperat

Jag måste verkligen köpa en Onepiece. Fatta vad skönt att bara ta på sig en hel mjukisdress och mysa i.
Innan julafton ska jag äga en, punkt slut!
Sofia

20101017

Jag bara älskar Sasha. Sån jäkla ball tjej
Nu börjar statistiken bli normal igen. Den hade sjunkit några 20tal läsare men nu jäklar är vi back on track!
Min helg är inget att tala om.
I alla fall så ska jag idag, om Elvira hör av sig, åka till stan. Måste åka till prao platsen och kolla var den faktiskt ligger och sedan ta en fika. Men som sagt Elvira måste höra av sig.
Yes! Thats my day...
Sen ska jag rota gamla kläder och försöka styla lite outfits. Puss på er
Sofia

det tusen gånger om

lookbook
Min inspiration för kvällen, men tänkte skippa dem beiga shortsen. måste bara hitta en vit shorta någonstans i detta hus... Hmmm, svårt att hitta. Kanske ska sno en från LP, då blir det garanterat over size!

Spain 2 jan - 16 jan

Jag förra sommaren. Då var man brun, även fast det inte riktigt syns på dom här bilderna, men ni kan väl se det på min rand? I vinter åker jag till Spanien 2 veckor. Jätte skönt att komma bort från kylan ett tag. Men en fråga till er läsare..
Hur varmt är det under vintern i Spanien? Någon chans att få en bränna?Elin

crazy girl

Så här kul har jag haft dem senaste minuterna. Nu är det dags för mig att leta inspiration till en outfit i kväll.
Wish me good luck! ♥ Elin

you jump, i jump, remember?


Usch, tröttheten smyger mer och mer fram. Märker att vardagsrutinerna ger spår även på helgerna. Hmm...
Måste bara be om ursäkt över dåligt bloggande denna vecka, vet inte varför men har inte haft någon lust att göra det.
Kortfattat om veckan, måndag- prov, tisag- prov, onsag- träffa julia, torsdag- gustav, fredag- prov/rollspel.
Ja... Som sagt, hur mycket tid tror ni jag har över? inget!
Ikväll tog jag i varjefall det lugnt. Behövdes så sjukt mycket, så var hemma hos sofia med massa mys framför idol. Gick hem runt 23 och la mig i sängen med datorn.

Gustav ska ringa. Tror inte det blir av tyvärr, människan har annat för sig. (han ringde!!!!!) Och jag är T R Ö T T!

Imorgon = PARTY! Jag tänker inte sitta hemma hela helgen inte. Not my style anymore.

Elin

fredag!!!

Inte den snyggaste bilden men fokusera på örhänget. Köpte lite delar och fixade ihop det på 10min, vad sägs?(insperation: elviras örhänge) Typiskt mig att köpa delar och göra ett eget smycke än att köpa ett. Gjorde även ett fjäder halsband och ett fjäder hårband, som jag kan visa sen.
Just nu. Sitter med Elin och käkar ahlgrens bilar och doritos med fläder cider framför idol. En riktigt avkopplande fredagskväll!

Sofia

notes

Sofia

...



Sofia


please give me?

Elin

hjälp tack!


Något av dom här halsbanden ska jag klicka hem från nelly idag.
Men nu är frågan, silver eller guld? Hjälp mig!

Sofia

godmorgon!





vaknade inte alls för länge sen. Trött och utsliten. Orkar inte gå till skolan, men ska försöka. Börjar om 40min..
Ikväll blir det massa kemi plugg och sedan ska jag seriöst gå och lägga mig kl 8, för jag klarar inte av att bara sova i typ 6-7 timmar längre, så idag ska jag försöka sova i 10-12 timmar haha!

Skriver mer efter skolan.

Puss sofia

grattis mormor!


acne s/s 11

Tänkte bara skriva lite om min dag.
mormor fyller år idag så åkte hem till henne en snabbis och grattade. Efter det åkte jag hem och pluggade matte och sedan var det middag. Efter middagen började efterlängtade gossip girl och efter det har jag fixat mitt rum till kl 10. Så nu är det städat och jag har också möblerat om. Pluggade kemi nu under kvällen i en halvtimme också.
Ja, och nu sitter jag här i sängen med laptop och en bok som jag ska fortsätta läsa nu.

Puss på er!
sofia

mysig tjejkväll



Dålig uppdatering men nu kommer det lite kortfattat om vad jag har gjort. Varit på Ikea 2ggr, massa plugg, simtest, bakat, varit med vännerna.

Imorgon ska jag hem till mormor som fyller år, plugga till kemi prov och sedan fixa mitt rum! Awesome

xoxoxoxoxoxoxo
sofia

BRÅTTOM


en bild från förra helgen. i ett ovanligt nyktert tillstånd..
Nu är det brådis!
In i duschen med mig, sen på med en blåsa. Ska käka middag med mina vänner, sen så off till min pojke, tror jag. Vi hörs i morgon! Puuuuuss
Elin

i love you

i morgon är det ett ½ år. Ett halv år. Fan va fort det gått
knappt så att jag hunnit tänka. Känns som det var igår vi satt och sa att det skulle vara vi.
Det har gått 6 månader, och allt känns bara helt underbart.
jag tycker om dig så det gör ont. Så att magen pirrar så fort jag ser dig. Kärlek.
Jag älskar dig knasis. Föralltid ♥

torsdag


we ♥ it

Halloj!

Det har inte blivit något bloggande för någon av oss. Minst för mig. Igår när jag skulle göra ett inlägg gick det först inte att ladda upp bilder, så loggade ut och testade någon timme senare då det inte ens gick att logga in på blogg.se.... Riktigt irriterande.
Men nu är jag här! Och idag har jag varit och badat med klassen. Det var simtest och det gick faktiskt bättre än vad jag trodde. Simmade 200m, tror jag det var, och sedan hämta en docka på botten.
Nu har jag precis gjort hk läxa och ska läsa igenom några papper jag ska kunna tills imorgon.

Hoppas ni haft en bra torsdag!
Puss sofia


NI VAR FINAST, EVER!


gymnasievalet skrämmer mig

Sitter här och drar stora mega gäspningar. Så ska snart hoppa in i duschen för en upp piggning, konstigt tönker ni. Klockan är så mycket, varför ska hon vara pigg om hon ska sova snart? 
Jo, jag måste studera lite! Viktigt just nu, och jag ska fixa en linje i gymnasiet.
Dagen har i varjefall varit helt okej, måndagarna brukar faktiskt flytta på ganska snabbt! Så det är alltid ett plus. Hem direkt och sen iväg och storhandla med familjen. Älskar seriöst det! Ska dra mig från datorn,
kanske städa min hall som ser ut som ett helvete. man kommer inte fram till trappan. Hehe, välkommen hem till Olsson/Söderholm. ( JAG LIGGER INTE BAKOM DET STÖKIGAAAA!)

monday



En jäkligt trött Sofia efter bara några få timmars sömn i natt. Vaknade kl 6 imorse, när jag började 20 i 10 och kunde inte somna om. Snacka om panik!

Sitter just nu och skriver ut massa bilder till bilden. Måste vara klar med ett collage på fredag och är smart som förbereder mig lite hemma. Efter det måste jag nog sova och försöka få minst 9timmars sömn.

Puss på er
Sofia

gubben i lådan


we ♥ it



Dagens drog: Daniel Adams-Ray.

Jag är trött och har varit vaken länge, kunde inte somna om. Börjar om en timme. Inte mkt mer.

Ha en bra dag
Sofia

- kid cudi


full fart hela helgen

Förlåt så jätte mycket fär en gles upptadering. Men helgen har gått i 110 och jag har knappt hunnit tänka.
I fredags var det direkt in till stan för middag med min vän. Sen var det snabbt hem, snabb sminkning och off till Skarpäng för party, sen tog jag bussen hem till gustav och sov där. I lördags var det lika fullt upp, fast på ett annat sätt, gick från gustav vid halv 4 typ, sen var det hem. Då blev det dags att städa lite hemma, duscha. Sen skulle jag vara barnvakt till min bror hela kvällen. Så jag var tvungen att laga mat och hålla han nöjd. Sen kom Gustav och då var det mycket roligare.
Jag var jävligt trött hela kvällen, eller tror både jag och Gustav var jävligt trötta. Så vi små sov hela tiden efter plutten hade somnat.
Sen idag har jag inte gjort ett piss, försöker få in i min hjärna att jag inte "hunnit" duscha. Men, det är verkligen bara något jag intala mig!

Just nu tittar jag på Irene Huss på femman, sen blir det dusch på det, sen ska jag sova.

Vi hörs! ♥ Elin

just nu..


Nej, nu måste jag göra mig iordning och ta tag i dagen!

Långkjol


Jag letar just nu efter en långkjol.
Gillar den snygga hos D&G (bilden till vänster) och har blivit rätt kär i kjolen från Acne (på bilden till höger). Måste fortsätta leta runt. Kanske hittar en på Gran canaria, lite färglad men ändå så man kan ha den under alla årstider.

Säg till om ni vet något bra ställe!

Sofia

ego helg


Favorit halsbandet just nu. (köpt i våras, kommer ej ihåg var)

Har haft en halvbra dag idag. Gick smidigt i skolan och sedan har jag seriöst inte gjort nått. Har världens tråkigaste liv den här fredagen. Fördröjde tiden lite med att ta kort för en stund sedan och har redan tagit bort sminket och sitter i mjukisar. Nu ska jag krypa ner i min säng och kolla på film, hur mysigt låter inte det?
Känner att jag behöver en riktigt riktigt ledig helg nu och bara tänka på mig själv och inte tänka på någon annan, haha!

Puss på er
Sofia

RSS 2.0