nyduschad, trött och sliten

Varit ute med bästa tjejerna och gått med stavar. Yes vi är tantiga men mycket duktiga. uppfriskande och härligt.
Nu ska jag fixa några saker tills skoldagen imorgon och sedan så blir det läggdags.
sofia
en av mina tröjor jag köpte förra helgen. h&m

emmaoclothing

fysatan vad länge jag har checkat denna klänning och nu för 1000e gången jag kollar in sidan så ser jag att den är på REA(!), dog lite. ska ta och beställa denna och kanske linnet som finns på hemsidan som finns här.
sofia

Dagens! Svart tisha - hennes och Mauritz  ...

img_1936 (MMS)

Dagens! Svart tisha - hennes och Mauritz  Halsband - hennes och Mauritz  Jeans - crookeeeeeer


lillördag

Godag! inte mått så bra den senaste tiden haft feber igår och för någon timme sen. nyst 100000ggr under dom här två dagarna. men nu känner jag mig dock mycket bättre efter sjukt mycket sömn och vatten. Så imorgon blir det nog skola igen.
Där har ni skälet till varför jag inte skrivit på bloggen, men det ska nog ändras på.
hoppas allt är bra med er. xx sofia


sommar, spets, virkat.
bilder:random

Dagens sjuk outfit. Slängde på mig det sla...

img_1925 (MMS)

Dagens sjuk outfit. Slängde på mig det slappaste i garderoben och har kladdat på mig lite smink, jag ska nämligen till skolan för att gå på matten + matte atid. Det är sjukt viktigt för mitt matte betyg att inte missa nån matte lektion. Så jag ska dricka lite vatten och ta en Alvedon och gå på 80 minuters matte. It works. Hoppas jag inte ramlar i hop!! Ciao


Pluggar lite. Är dock jävligt trött och kä...

img_1918 (MMS)

Pluggar lite. Är dock jävligt trött och känner att jag måste sova för att sommartiden gör det sjukt svårt att vakna... Kände det i morse.. Usch. Gustav ska ringa oxå hoppas jag. Saknar min älsklig redan


Dagens - Blus monki - jeans Gina

img_0306 (MMS)

Dagens - Blus monki - jeans Gina


INSPOP

Sitter i köket, nyduschad och sminkad och håller på att få inspo till vad jag ska ha på mig ikväll.
Jag ska nämnligen hem till Gustav och käka middag där med hans familj + farmor. Så det är lite storslaget, att träffa föräldrar är stort, men far föräldrar och morföräldrar är nästan större. Konstigt nog.
Så i varjefall, jag ska dra mig till älsklingen om ett tag. Sen stannar jag nog där över natten! Puss på er


Svar

Elin! kan du inte göra en videoblogg när du sjunger det var så länge sen och jag älskar din röst!! :D snällaaaa

Svar: Tack så jätte mycket! Jag har en låt på gång där jag sjunger en abba låt. Den kanske dyker upp inom kort! Håll koll :D

Elin


snygga brudar

sjukt bra beskrivning på våra framtida jobb, hehe!
Lånade bilder av snyggingen elvira (får t.o.m. en länk för att du är så snygg) från plojfotot i tisdags

Hej!!!! Jag vill bara meddela att Elin Söd...

img_1896 (MMS)

Hej!!!! Jag vill bara meddela att Elin Söderholm (tjejen åt vänster på bilden) har virus på sin dator. Därför blir det små mms inlägg då och då.  Vill bara meddela att jag är väldigt glad <3 och att jag älskar Gustav.  Och Sofia Saarm <3 och tjejerna på bilden ovan. Ni är fina.. Och LINNEA VIKSTRÖM. Och min mamma och pappa. Och mina kanin ungar <3 godnatt


Thumbs up / Sofia

img_1894 (MMS)

Thumbs up / Sofia


Kollar på cp gammal film på so.

img_1893 (MMS)

Kollar på cp gammal film på so.


baaag

Imorgon blir det en tripp till Scorett och köpa denna goa väska. Älskart! Liknar Stella Mccartneys
zofia

nytt

Köte ett läppstick från lumene och ett armband från lindex idag + 4 förvaringslådor. lite smått och bra att ha saker. Nöjd!
sofia

dagens val


kör en enkel klädsel idag.
Skjorta & tröja, fars. Byxor, Dr denim.
fia

Najs

img_1872 (MMS)

Najs


+++++

finns ingen snyggare än en ung Leonardo Dicaprio...
Sofia

måndag

Haft en jobbig dag idag. Dock började den bra, vaknade nästan 2timmar innan vi började och var pigg (har nog aldrig hänt förr). Drog till skolan vid halv tio. Till lunch började huvudet värka igen som det har gjort några dagar nu.. Vid 1 tiden orkade jag inte mer så jag drog hem. Tagit en huvudvärkstablett och sovit en stund. Mår bättre nu.
Annars då- Jo, fick reda på att i nationella fysik var jag en ut av dom som fick mvg. (på labb delen dock.)
Imorgon är det plojfoto och vårat tema SUGER..
sofia

bilder:urarkivet

Metroplastique

jag önskar jag var lika begåvad..

23:15

Då har vi tagit oss igenom ännu en vecka på året.
Idag åkte jag till syster i uppsala och träffade en underbar 2dagars prinsessa, gjort lite läxor och skaffat ben till sängen + städat.
Imorgon är det måndag och bara 4dagar kvar till fredag. Inte mycket kommer hända imorgon tror jag. Kram, Sofia


style by

tvungen att ljusa upp bilden så den ser rätt konstig ut i färgerna just nu.
Här är grejerna jag köpte i stan igår.
Stickad tröja från Topshop, linne från SOLO och har nu äntligen köpt första nummret av style by. Kan säga att tidningen är som gjord för mig så nu har jag börjat prenumerera på (måste nog vara) världens bästa tidning!
Sofia

söndag

Ännu en chill helg. I fredags gick jag hem till Gustav, där vi kollade på tv och jag slocknade som vanligt i sängen med smink och hela faderullan.
Åkte hem vid 11 halv 12 på dan och sprang runt och städade. Gustav kom hem till mig vid 19 och käkade middag med oss, sen gick vi hem till hans kompis och var där till klockan blev 1 halv 2. Sen gick vi hem. Åt ett äpple och gjorde mig i orning och vi slockande.
Degade hela morgonen, Gustav åkte hem vid 15. Nu ska jag dega vidare. Hejdå


bilder från i morse, jag har aldrig sagt att jag är snygg utan smink, eller att vi har ett normalt förhållande. hmmm.. but i love him anyways <3

♥Ejlonn

9min kvar på dagen

Har som sagt tagit det lugnt ikväll. Kollade precis på Tropic Thunder, dock är filmen inte slut än men jag pallar inte kolla längre. Är döds trött och ska upp imorgon för att träffa nya bebisen, åka till ikea och köpa ben till sängen (äntligen blivit mogen efter kanske 5år utan sängben, haha) och har en matteläxa till måndag som måste göras.
Nu ska jag lyssna på lugn musik och leta lite inspiration till veckans gång.
Kram, fia


bild:me

19/3

Å jävlar. Min förkylning börjar bli värre och det är väl dax att den ska bli det nu när det är helg och allt. Därför blir det en lugn lördagskväll med ett duntäcke och en rulle på tv.
Ska förövrigt också kolla igenom garderoben om jag inte kan sy om något nu när vi har fått en av mormors gamla symaskiner. Ska också visa vad jag fyndade i stan idag.
många kramar, Sofia


inspo.
bilder:random

Jag är galet rastlös. Smsat runt till mina...

img_1808 (MMS)

Jag är galet rastlös. Smsat runt till mina "vänner" och frågat om dom vill med till stan. Ingen har svarat. Ska jag känna mig dissad?


asfintdå..

hehe
Dr.Denim jeans, H&M skjorta
fia som nyss blivit moster (igen!!)

svar

Vart hittar du din klädinspiration? och vilka modetidningar/modebloggar läser du om du läser några?
Yes tänkte ta och svara på denna kommentar och måste tacka för att du gillar bloggen!
Jag läser ganska många bloggare men dom jag VERKLIGEN följer slaviskt är nog Signe, WildfoxFashion ToastLisaplace, Rebecca&Fiona, Klingan, Angelica Blick och Saralinnea. De ger mig all inspiration jag behöver och verkligen älskar (med stort Ä) deras bloggar och då talar vi inte bara mode.
Sedan när det kommer till tidningar brukar jag oftast läsa Sofis mode och instyle
Tack för mig!
Kramar, Sofia

sorry!

jag är pretty dålig på uppdateringar och egna bilder, men fick en fråga om jag kunde visa blusen och ringen jag köpte förra helgen, hehe.
Scrolla ner några inlägg så ser ni en bild på Frida Fahrman, exakt så ser ringen ut fast silvrig.
sofia

Eftersom att min mamma jobbar på hm kosmet...

img_1803 (MMS)

Eftersom att min mamma jobbar på hm kosmetik så får hon hem en massa produkter som dom ska lansera inom kort. Denna goding ska jag testa ikväll och ge er ett resultat sen! :D / ejlon


friday im in love

Herregud. Vi har verkligen varit dåliga på att blogga den här veckan. Vet inte varför.. Vi har inte haft det tufft i skolan alls utan snarare tvärt om, otroligt lung. Förutom nationella (FICK MVG PÅ LABB DELEN. OMG!) så har det varit otroligt bra.
Kvällen är högst oklar. Antagligen träffar jag Gustav eftersom att mina planer gick i krasch. Vi får se vart fredagen tar mig. TAGGA

Ejlon

Dagens: Blus - hm Jeans - croocker  Min äl...

img_1793 (MMS)

Dagens: Blus - hm Jeans - croocker  Min älsklings klocka <3 - oxxo design


En sak ni kanske inte visste. Jag älskar s...

img_6303 (MMS)

En sak ni kanske inte visste. Jag älskar spenat, speciellt på det här sättet. Orgasm ..


vittvittvitt

Å vad fina grejer det finns på topshop. Om jag skulle lägga in allt jag gillar skulle det ta upp en hel sida av bloggen så därför tänkte jag bara visa den här virkade klänningen som var riktigt söt. Skulle sitta fint till sommaren. Kanske blir en tripp till stan i helgen och ett besök hos topshop.
S

hope for japan!


we♥it

Vaknade för en stund sen och kan inte somna om.. börjar om ca två timmar.
Halvt pigg och seg som fan. Vill ha sol och shorts på mig.
sofia



söndagskväll

pics: daria werbowy
Drog in till stan vid tolv tiden. Hittade en riktigt söt blus och en ring. Drog sedan till systeryster och hade det trevligt. Snart åker hon till paris och lillasyster är avundsjuk... och så snäll som min syster är så fick jag ett par skor av henne. Mycket trevlig!
Inte mkt mer har hänt. Tagit det lugnt och pluggat lite.
Sofia

MITT HJÄRTA

Rensade bland mina listor på spotify, då jag hittade en lista, som bidrog till pirr i magen och en klump halsen. Jag minns när Gustav skickade en länk till mig på msn. Jag klickade upp den, och världens bästa hade gjort en spellista som hette "Elin, jag älskar dig". Jag minns känslan som igår när jag fick den, hur det börja pirra och ha sig i hela kroppen. Precis den känslan som jag fick nyss. Känns som om jag blev nykär på nytt.
För varje dag som går, så inser jag verkligen hur mycket jag älskar honom. Jag har svårt att slita ögonen i från honom. När han sitter framför mig, när han pratar med mig, när han ler mot mig, eller när han drar mig till sig. Jag bara ler, hela jag skriker efter honom.
Gustav har hela mitt hjärta i sin hand. Jag kommer lämna mitt hjärta där. Tills mitt sista hjärtslag slår, kommer jag älska honom. Jag överdriver inte. Jag kommer alltid vilja vara med honom. Min älskling.
Att vakna upp, sträcka sig åt ena sidan, och känna en varm kropp, krama om honom och viska i hans öra "Godmorgon älskling" är nått jag vill göra under hela mitt liv. Och att det ska vara gustav, är allt jag vill.

Han har gjort hela mitt liv bättre. Vet inte hur jag skulle klara mig utan honom, han har tagit fram alla bra sidor i mig, min riktiga personlighet. Han stöttar mig genom vått och tort. En ängel sänd från ovan.

Jag förstår inte hur mycket man kan älska en människa. Men Gustav är ett bevis på att kärlek existerar. han har fått mig att förstå att det finns hopp om kärlek.

Jag har en känsla att slutet för oss inte alls är nära. Den är så långt bort. För så mycket vi älskar varandra, är sjukt. Min kärlek går inte att förklara. Tonårskärlek kan hålla förevigt. Mitt motto


förskyld

Sitter i soffan och snörvlar och har mig. Det läskigaste just nu är att jag inte känner nån smak. Jag har ätit mackor, utan att känna smaken. Druckit te, käns som om jag dricker varmt vatten, ätit kakor, inte känt ett skit pch nu dricker jag cola, som förövrigt är det äckligaste just nu. Tänk er bara bubblor och sen söt eftersmak. Bläk!
Kan nog lika gärna gå ner och hälla felix ketchup (ÄCKLIGASTE JAG ÄTIT!!) i munnen utan att få hulkningar.
Om man bortser min elaka förskylning så har min helg varit jätte bra.
I fredag som sagt gick jag och Gustav på genrepet till mello. Det var jätte kul och globen var taggad, dock var det himla mycket folk så det var ganska svårt att det sig fram ibland.

I lördags gick vi upp tidigt satan. Gustav skulle jobba så jag vandrade hem vid 8. Jag chillade hemma och städade sen var det dags att bege sig till Gustav igen. Hos honom hade släkten kommit på besök så vi satt och åt god middag och kollade på mello med hans familj och släkt. Jätte mysigt.
Sen gick vi hem till Ebba och var där ett tag. Ytterst trevligt! :)

Idag gick Gustav upp tidigt igen. Men den här gången kunde jag somna om, så låg och sov tills klockan blev 12 nånting. Och som sagt, nu sitter jag vid tv och kollar på "Life of Ryan". Jag har tråkigt
Hej då!

♥ Elin

morgonsdagens måste

Då jag såg bilden var det första som slog mig var att imorgon kommer jag bli en guldring rikare.
Super snyggt Frida Fahrman!
Sofia

12/3

Min helg började toppen! fick mvg på geografiprovet i fredags, missade bara ett halvt poäng. Det gjorde min fredag! Lite innan middagen hämtade jag upp Linnea och käkade en trevlig middag. Blev en mysig fredagskväll med Linnea, prat och american pie.
Idag vaknade jag av den otroligt härliga solen och 7,5+!!! Så har varit ute (nästan) hela dagen, städat och köpt blommor till mitt rum. Däremot har min hosta blivit sämre som inte är så värst bra...
Under kvällen har jag tagit det lugnt och hejat på Danny men kvällen förstördes när Eric Saade vann... Hoppas bara han tar hem det hela sen.
NU - lite lykke li och sedan ska jag faktiskt gå och lägga mig rätt tidigt för att sedan åka in till stockholm city imorgon och träffa syster innan hon åker till paris.
Puss S


bilder:wildfox
Ge mig sommar nu.. värme och underbara kläder

Solen lyser starkt genom Fönstren här hemm...

img_1758 (MMS)

Solen lyser starkt genom Fönstren här hemma. Jag är så lycklig även fast jag är dunder förskyld. Livet är allt bra ibland! / e


melodifestival


Jag och Gustav ska till genrepet av melodifestivalen idag. Klockan 19.00 börjar kalaset och vi ska äta innan. Hmm.. Vi får se hur det går! Vi hörs via mobilblogg. Puss ♥ Elin

Gör matte läxan. Har tagit lite paus. Mina...

img_1743 (MMS)

Gör matte läxan. Har tagit lite paus. Mina bihålor är sjukt tjocka. Ska även göra en idrottsläxa. Men pallar INTE! Juste. Hatar min mobil. Den e seg i bollen. Allt för mig, hej!


skirt

Måste köpa kjolen. kommer bli bästa kapet i sommar!
blir din för 371.38SEK på asos!
Love sofia

onsdag

Sjukt fet dag! Skola från 8.10 - 12.15, somnade i soffan och har käkat tonvis blåbär.
Nu blir det plugg. prov i morgon och någon jobbig idrottsläxa.
Puss sofia

Dagens outfit : Linne - monki Kofta - hm C...

img_1729 (MMS)

Dagens outfit : Linne - monki Kofta - hm Chinos - hm och sist skärpet, hm! :)


11 månader

Hej! Är hemma hos gustav just nu. Vi kollar på tv och har ätit semlor. Nu ligger älsklingen i foster ställning och sover lite sådär charmigt.
Ikväll ska jag väl antagligen vara med Gustav, eftersom att vi har 11 månader idag. Om exakt en månad har vi hållt ihop i 1 år. Helt sjukt! Tiden går så fort. Läskigt men oxå väldigt underbart. Vi tycker om varandra så mycket <3

I natt vaknade jag klockan 4 av en extrem mensvärk. Låg och vred och vände på mig till säkert kl 6, och då skulle jag ändå upp om 20 minuter. Men jag snoozade tills klockan slog 6.55 och fick upp och tog en snabb dusch och gjorde mig i orning.
Skolan har varit väldigt bra, lång men ändå bra! Vi kollar film på både engelskan och svenskan. Så det är jätte skönt..!

Satt kvar på A tid tills Gustav klampa in i skolan och drog mig där ifrån.

Ikväll ska jag:
- Vara med Gustav
- Titta på Sofias änglar
- Tvätta håret
- Sova i god tid
- Tagga till halv dag i morgon, slutar 12.25 :D


♥ Elin

lördag

frääään dag. chill och fixa gamla kläder till "nya". ända dåliga: p-l-u-g-g... prov & två läxor, fuck! + galet förkyld. Inte coolt
bilder:weheartitrebecca&fionaacnefashiontoast
sofia

XOXOXO

Tjenix! Igår träffade jag min kompanjon elin som spenderade natten här. Vi eller rättare sagt jag såg the social network. En mycket bra film. Samtidigt sov elin brevid mig och snarkade, men sen när filmen var slut blev hon allt lite piggare så vi snackade väl en stund och sedan somnade vi. Låter som en rolig kväll, hihi men det var det!
Idag vaknade vi ovanligt tidigt för att vara oss, TUMMEN UPP FÖR DEN! och sedan tog vi det lugnt, elin drog vid 2 tiden och jag somnade vid tvn.. inte gjort mkt mer idag.
Sofia
och tack för kommentaren Jenny!
å jag dör!!!!!!

dagens nr2

när jag såg elins senaste inlägg trodde jag nästan att det var jag som lagt upp bilden, vi har typ likadana kläder på oss idag

Dagens

Tee - Rut m flera , Halsring - mammas, Shorts-Bikbok, Leggings - Hm, Skärp - Hm !

Nordea nästa -->

Jag är hemma!! Men mer om det sen, för ska rusa till en buss som går 54 för att åka in till min bank och ta ett rejält snack med dom. Gustav följer med som ett moralisktstöd. Tur att han ställer upp! Ikväll ska jag vara med Sofia.
Men nu måste jag gå. Puss


Elin

March baby!!

Glömde skriva igår att vi har ju faktiskt tagit oss in på den tredje månaden. Första vår månaden! Passade väldigt bra med en strålande sol på himmelen idag och 5+. Hoppas det blir snäppet bättre imorgon. Att vakna till en strålande sol som lyser in i mitt rum. Gå ner och äta massa frukt till fukost. Ta en dusch och sedan gå ut och sätta sig. Vorre inte det för jäkla nice?
Ja.. kanske får vänta några dagar tills temeraturen inte går under 0 förrän i slutet av november.
Nu blir det dax att släcka. Göra en tidig kväll och vakna för att träffa bästa Elin som jag inte sätt på en vecka snart! (Kommer kanske dock inte se henne förrän imorgon kväll men varför slösa bort en underbar dag?)

Hoppas ni haft en fin dag. Precis som Sofia (lr inte..)

bilder:lookbookweheartitnicolerichie

dagens inspo...

blir detta. simple but nice
sofia

summer feelings

Är det bara jag som vill ha en fet stekande sol så man kan ta på sig ett par mini shorts och en bikini topp och frossa glass? Jäklar vad jag längtar efter sommaren, att lägga sig på en strand och sen springa ner till havet och svalka sig. Måste få min vilja igenom att dra till Italien med the family. Håll tummen!
Nej imorgon ska jag gå igenom alla sommar kläder, se om jag inte kan göra om någont plagg och kolla på massa resor.
Sofia

ear cuff

Då får ni se min andra ear cuff, gjort själv och är pretty stolt över mig själv + att bilden visar en liten bit av ett örhänge jag gjorde idag. Visar det imorgon (eller om några timmar för att vara exakt).
Just nu - lyssnar på skön musik och chillar med en tidning i handen.
Strax blir det att släcka lampan för att vakna upp och leka med två barn.
Hoppas ni har haft en bra tisdag. Sofia

wildfox

Vill verkligen ha den här t-shirten från Wildfox. enkel & snygg! Like it a lot
sofia

need it!

Den här bilden på Elin Kling får mig att vilja köpa 3 ringar att sätta i öronen. Inom en vecka är det gjort!
sofia

godnatt!

Nu när jag har vänt på dygnet är det dax att försöka vända det tillbaka. Puss på er
sliten och trött. sofia

F*cking perfect!

Skulle inte tacka nej till att se ut som Tayane Leao
Sofia

Oscars 2011

Yes sofia satt uppe hela natten och kollade på Oscars galan. Hostad av snygga James Franco (som även var nominerad) och vackra Anne Hathaway.
Jag satt bänkad framför tvn från i går kl 23.00 till 6 imorse (så hann till och med säga hejdå till mamma innan hon drog till jobbet)!
Fastän jag var så trött imorse att ögonen gick i kors så var det värt varenda minut.
Snyggast på "the red carpet" var helt klart Mila Kunis i hennes lila skönhet från Elie Saab och Scarlett Johansson i sin underbara klänning från Dolce & Gabbana.
Sofia

RSS 2.0