30 november

Haft en helt ok dag hittills. En lektion, hem väg och nu sitter jag i min blåa soffa med kurrande mage. Ska strax gå och göra en toast lr liknande.
Känner att jag vill ha snö nu. Ingen svens jul utan minusgrader och vit mark.
Allt för mig tillsvidare kram -sofia

Lita!

Fäään vad jag ska köpa ett par klassiska svarta Jeffrey Campbell Lita skor när jag har råd (lär dröja ett tag), dessvärre är de slutsålda överallt också.
Var inne på de i beige förut men har insett att svarta är nog den snyggaste i alla fall. Är också ett stort fan av de svarta Lita Spike!! Hur grymma som helst.
Får nog drömma ett tag till, kanske köper mig ett par vid årsskiftet (om de finns då) eller nått.
kram -sofia

so here we are again

Wow vad länge sedan jag bloggade. Det har ju hänt så mycket på senaste tiden och det har man ju inte delat med sig av.. Uppdate just nu - kollar på vädret, måste till täby centrum med min cp mobil som inte vill reagera när jag skriver in ett lösenord och nu mera är låst. Jag hatar min relation med iphone. Det funkar helt enkelt inte.♥ Elin

nytt

Nu är det dags att ta tag det här med bloggandet! Fy skam vad dåliga vi är på att uppdatera.
blus från H&M.

I wish it was summer

-sofia

nobody is perfect

Ligger i min varma säng och lyssnar på gamla Kanye West låtar som får mig att tänka tillbaka i tiden. Jag har det rätt, vet inte vilket ord jag ska använda, orättvist(?) i mitt liv just nu. Många tankar och funderingar kring livet och hur jag ska ta reda på vem jag faktiskt är. Det lär nog dröja ett långt tag...
Blädrar igenom mina bilder på datorn och funderar på att byta profilbild på facebook. Får se om det händer eller inte (mkt nyttig informaton).
Imorgon ska jag göra pannkakor till frukost och kratta min trädgård samt plugga.
kram -sofia
...

I really need a hug right now...

Hoppas ni har det bra. Orkar inte blogga, lär ta en stor break. kram -sofiaparadise

Heeeei!
Elin har dragit till Köpenhamn och själv är jag hemma i fina Täby. På senaste tiden har jag umgåtts med fina vännerna och haft det allmänt mysigt..
Vet inte riktigt vad jag ska skriva...
Kl två idag blir det klippning och slingning, får se hur det går...
Ha det gött!
-sofiaRSS 2.0